A rendőrök hatalmas mennyiségű és értékű drogot találtak Budapesten. Több helyen is tartottak házkutatást – írja a police.hu.

Április 29-én délután a Mogyoródi úton E. Dávidot állították meg, átvizsgálása után az egyenruhások megtaláltak, majd lefoglaltak 88,72 gramm marihuánát és 117,48 gramm amfetamint. Feltehetőleg a férfi egy zuglóban élő B. Gábortól vásárolta a drogokat. A drogot vásárló fiatal gyanús lett a rendőröknek, aki épp egy lakásból távozott, megállították, majd ellenőrizték: 23,5 gramm kábítószergyanús anyagot találtak a férfinál.

Brutál mennyiség a terjesztőnél

Lefoglaltak 625 gramm barna színű tablettát, 2745 gramm marihuánát, összesen 2169,32 gramm zselé állagú anyagot, összesen 236,69 gramm kokaint, de a porciózáshoz használt présgépet, mérleget, zacskókat és 300 000 forintot is találtak. Ezzel a BRFK 11 és fél millió kábítószer utcára kerülését gátolta meg. A 30 éves E. Dávidot, a 35 éves V. Balázst és a 35 éves B. Gábort kábítószer birtoklása miatt és kábítószerrel való kereskedelem miatt hallgatták ki. B. Gábort őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására. A rendőrség emberei a XX. kerületben is elfogtak két feltételezett kábítószer-kereskedőt. A két férfit őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásukat.