Sokkoló dologra bukkant egy angliai édesanya mindössze kilenc éves kislánya párnája alatt. A devoni Rachel Wojciechowski éppen lánya ágyát készítette el az alváshoz, amikor váratlanul egy furcsa kinézetű fogra bukkant. Az édesanya tudta, hogy Iris nem veszítette el egyetlen fogát sem a közelmúltban, ezért férjével együtt magyarázatot kértek a kislánytól.

Irish megpróbálta átverni szüleit, hogy így jusson a fogtündér ajándékához. Így azonban kénytelen volt bevallani, hogy egy fehér Tic Tac-ot tört ketté és az egyik végét vörösre színezte be, hogy valódi vérnek és fognak tűnjön. Iris azt is hozzátette, szomorú, hogy lebukott és reggelre nem fogja egy 2 fontos érme várni az ágyában.

„Először azt hittem, hogy az egy valódi fog, mert méretre megfelelő volt és gyöngyházfehér volt. De aztán eszembe jutott, hogy nem hullott ki mostanában foga és furcsa mentolos illata volt. Nagyon jó a humorérzéke és nagyon hisz a fogtündérben. Rendszerint 2 fontot adtunk neki, ezért is próbálkozhatott be” – árulta el az édesanya a Mirror oldalának, ahol egy fotó is van az álfogról.

A szülők elmagyarázták Irisnek, hogy a fogtündér túl okos ahhoz, hogy átverjék. Azonban reggelre egy csokoládépénzt rejtettek a párnája alá, hogy díjazzák az ötletességét.