Mike Bodewitz elképesztő állítással döbbentette le rokonait és TikTok-követőit. A férfi azt állítja, hogy Nagyláb a fák között leselkedik, és figyeli őt! Annak érdekében, hogy bizonyítsa az igazát, nyilvánosságra hozta a felvételeit.

Mike, aki bevallottan jetirajongó, TikTok-fiókján egy sor videót tett közzé, amelyeken állítása szerint a Nagyláb figyelte őt gyakori erdei sétái során. A felvételen a nézők egy nagy, árnyékszerű alakot láthatnak a fák között megbújva.

Lefilmezte Nagylábat egy amerikai turista (Fotó: TikTok)

„Egy szakadékban sétáltam lefelé, a bozótosban, és akkor észrevettem, hogy egy jeti figyel engem. Nem tudtam megmondani, hogy hím vagy nőstény volt-e” – állította a videóban a férfi.
A tiktoker ezzel 900 követőre tett szert, és elmondása szerint tisztában van azzal, hogy sokan nem fognak hinni neki. Szerinte ugyanis egy tuskónak nézhetik Nagylábat, de magyarázata szerint az nem lehet, mert a kamerája egy olyan területre néz, amely magasan van a földtől, mivel lefelé sétált.

„A saját szememmel láttam. Nem akartam közelebb menni, nehogy ideges legyen vagy ilyesmi, de egyértelműen szemmel tart engem” – mondta teljes meggyőződéssel Mike Bodewitz.

Azonban nemcsak ellenséges hozzászólásokat kapott, hanem rajongói is lettek. Egyesek dicsérték a felfedezését, és arra buzdították, hogy küldje el a videót Steve Isdahlnak vagy Scott Carpenternek, akik arról híresek, hogy a Nagyláb létezésének bizonyítékait keresik. Mások viszont a testi épségéért aggódtak, hogy megfenyegette-e a lény.

De Mike-nak erre is megvolt a válasza: „Talán úgy 25–30 méterre lehettem. Volt már, hogy hangokat adtak ki, hogy jelezzék, túl közel vagyok, vagy nem akarják, hogy ott legyek.”