Oliie Tutt egy áruházláncnál dolgozott Kelet-Sussexben kézbesítőként és Tiktok csatornájára feltöltött egy videót, amelyben hosszasan ecsetelgeti, hogy fizetéséért gyakorlatilag nem kell csinálnia semmit.

Oliie Tutt a Tikotokon trágár szavak kíséretében dicsekedett munkája egyszerűségével Fotó: Youtube

Ha könnyű munkát akarsz, akkor….csináld ezt a sz**ságot. Ez a legkönnyebb munkám, amit valaha is végeztem, a legjobban fizető állásom, és nem is foglalkoznak velem” – mondta a fiatal a videóban, majd megjegyezte minden vásárló „ku*rva kedves”, de a boltban soha sem dolgozna, mert az unalmas szerinte.

Néhány nappal később a srác egy újabb rövid felvételt tett fel a csatornájára, amiben elmesélte, hogy az előző videót a főnöke is látta, de nem volt tőle elájulva. Olyannyira nem, hogy rossz hírnévkeltés és kötelességszegés miatt kirúgták a munkahelyéről.

A bukás ellenére hatalmas nézettség

Bár a 19 éves fiút elbocsátották a munkahelyéről ennek ellenére a videója hatalmasat futott, és már közel 5 millióan megtekintették a Tiktokon. Ami talán még ennél is megdöbbentőbb azaz, hogy 612 ezer lájkot kapott a videóra, ami azért sokat elárul arról, hogy valószínűleg a követői is egyetértenek azzal, amit a tini a videóban mondott.

Hogyan zárjuk ki a közösségi oldalakat a munkánk alatt?

  • Kapcsoljuk ki az értesítéseket a gépünkön. Ha nem látjuk, nem is kattintunk oda.
  • Kapcsoljuk ki a netet a telefonunkon. Így az értesítések nem fogják bekapcsolni a mobilunkat.
  • Programozzuk be a munkaidőnket, így jobban oda kell figyelnünk
@olliedtutt

#fyp #sainsburys

♬ original sound – ChubbyKid