Rémálmai váltak valóra egy angol házaspárnak, miután tragikus hirtelenséggel elvesztették mindössze 8 hónapos kisfiúkat. Charlie Matthew Wilkinson nagyszülei házában halt meg, ahol ikertestvérével feküdt a kiságyukban, majd minden előzmény nélkül leállt a légzése.

Családja kétségbeesetten próbálta újraéleszteni a mentők kiérkezéséig, majd az Albert Edward királyi kórházban folytatták ellátását. Az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét és pár óra leforgása alatt meghalt – írja a Daily Mail. Ikertestvérének, Finnley-nek semmi baja nem esett. Az orvosszakértő nem tudta megválaszolni Charlie halálnak okát.

„Nem találtak zúzódást. Minden csak egy szerencsétlen eseménysorozat volt. Az életünk tökéletes volt, amíg ez a rémálom be nem következett. Charlie mindig megdöbbentett minket, hogy milyen gyorsan cseperedik. Mosolygós baba volt és éppen mászni kezdett. Imádott együtt játszani testvérével” – árulta el az összetört édesanya.

A nagyszülők elmondása szerint minden a legnagyobb rendben zajlott, megetették az ikreket és lefektették aludni őket. Amikor a nagypapa ellenőrizte őket, akkor vette észre, hogy egyikük nem lélegzik.