Indonéziában, Jambiban történt meg az az elképesztő csalássorozat, amely során egy huszonéves nő, hónapokon keresztül amerikai férfi sebésznek hazudta magát, és felvette az iszlám hitet, csak azért, hogy egy gazdag nőt feleségül vehessen és a családját lehúzhassa pénzzel – írja a Daily Stars.

10 hónapig tudta elhitetni magáról a csaló, hogy ő férfi Fotónk csak illusztráció/Forrás: Pixabay

Az arájának azonban gyanússá vált, hogy az aktusok előtt partnere mindig lekapcsolta a lámpát, szemkötőt tett a fejére és főként az ujját használta az izgatására. Egy idő után pedig feltűnt neki, hogy amikor behatolás történt, azokat segédeszközökkel érte csak el partnere.

A későbbi áldozat egy internetes társkeresőn ismerkedett meg „férjével”. Ezután össze akartak házasodni, azonban a csaló hiteles papírok nélkül nem tudta bejegyeztetni a frigyet államilag, így csak vallási esketést tartottak, polgári esküvőt nem. Ezután hónapokon keresztül rendszeres időközönként nagyobb pénzösszeget kért a feleség családjától, amit sosem fizetett vissza. A családnak is gyanússá vált már, hogy semmilyen bizonyítékot nem kapnak a vejük munkájáról, csak viszi a pénzt. 10 hónappal az esküvőjük után bukott meg végül az átverés, amikor a feleség válaszokat akart kapni párjától a szex terén tapasztalt furcsaságokra, erre az bezárta lakásukba, és gyilkossággal fenyegette meg. A nő családja feljelentést tett, és a csalót elkapta a rendőrség. A pere jelenleg is tart, akár 10 év börtön is várhat rá.