A világ legszexibb nagyiját, Gina Stewartot rendszeresen ostromolják követői azzal a kérdéssel, hogy minek köszönhetően néz ki még ma is úgy, mint a legszebb huszonévesek. Stewart ezúttal végre megválaszolta a kérdést: fiatalosságát a napi egy pohár, jó minőségű vörösbornak köszönheti – írja a Daily Star.

Az 50-es éveiben járó egykori modell is a mediterrán diéta híve, legalábbis ami a vörösbort illeti, mindenképpen. Posztjában azt írja, ez az étrend képes meghosszabbítani az életet, ahogy azt a tudósok is állítják, de azt is leszögezi, hogy az alkoholfogyasztásban is a mértékletesség a kulcsszó, ő maga is csak naponta egy pohárral enged meg magának a jóféle vörösborokból.

A vörösborban megtalálható polifenolok megakadályozzák a szívbetegségek kialakulását, és lassítják az öregedési folyamatot – írta Gina a fotóhoz, amelyen egy pohár vörösborral osztja meg követőivel szépsége titkát. A szexi nagyi korábban azt is elárulta, hogy hisz az elme erejébe, tudatosan csökkenti a stresszszintjét, ez is hozzájárul fiatalos kinézetéhez.