A balesetben egy ember megsérült, a forgalom csak egy sávon haladhat, a baleset a 9-es kilométernél történt, az araszoló kocsisor vége az M0-nál van. A menetidő is meghosszabbodott a szokottnál 35-40 perccel több.

Az Útinform tájékoztatása szerint:

  • Az M6-os autópályán, Bátaszék térségében, a Pécs felé vezető oldalon egy műszaki hibás tehergépjármű miatt az alagútlánc forgalmát megállították. A 26-os főúton, Dubicsány belterületén a 33-as km-nél két személyautó ütközött össze korábban. A teljes lezárás megszűnt, félpályán megindult a forgalom.
  • A 62-es főúton, Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya csomópontjánál két személyautó ütközött össze. A város felé csak egy sáv járható. Az M4-es autóúton Berettyóújfalunál a 216-os km-nél egy elakadt jármű foglalja el a külső sávot. A határ felé igyekvők óvatosan előzzenek!
  • Sokan haladnak már a 10-es főúton a solymári és az ürömi körforgalom között a főváros irányába, a 11-es főúton a Tahitótfalu és Békásmegyer közötti szakaszon, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, és az 51-es főúton Dunaharasztitól Budapest felé – írja a portál.

Fotó: Útinform