Horrorfilmbe illő jelenet zajlott le egy texasi étteremben. A szülők barátaikkal ebédeltek az étteremben, már a rendelésüket is leadták, amikor megtörtént a baj. A gyermek édesanyja, Cleveratta Gordon-Waldroup és apukája, James Waldroup éppen az ajtóban csukták össze a babakocsit, amikor nekik támadt a pitbull.

„Az arcánál fogva megragadta és rázta a kislányunkat. A hölgy gazdája meghúzta a pórázát, mire leengedte. Ronin mint egy rongybaba esett össze” – mondta a barát, Kimberly Parker, aki végignézte a szörnyű esetet. Az édesanya a mosdóba vitte gyermekét, hogy felmérje sérüléseit, csak az járt a fejében, hogy el kell állítania a vérzést. A nő kutyájával együtt megpróbált elmenekülni. Amikor a kislány apja utolérte, üvöltözni kezdett vele és a gyereket hibáztatta – írja az ABC7Chicago.

„Nem engedem, hogy tükörbe nézzen és később emlékezzen a történtekre. Elég, hogy lelki traumája lesz” – tette hozzá az aggódó édesanya. Az orvosok mindent megtettek, hogy a kislánynak ne legyenek maradandó hegesedései, de javasolták, hogy konzultáljanak egy plasztikai sebésszel is.