Borzalmas tragédiáról számoltak be a yorkshire-i lápvidékről. Egy családnak váratlanul kellett elveszítenie a 29 éves édesapát. Rhys Thompsont a családja egy kedves, vicces és melegszívű embernek tartotta, akinek hatalmas szíve volt. Elvesztése mérhetetlen fájdalmat okozott a számukra.

A férfi barátaival sétált hazafelé hajnali négy óra körül, amikor egy másik csoporttal összevitatkoztak. Azt nem tudni, hogy min veszett össze a két társaság, de végzetesnek bizonyult az összetűzés. Három órával később holtan találtak rá Thompsonra, a Calderdale-i Rishworth mocsarában.

A halottkém a vizsgálat után megállapította, hogy egy fegyver okozta súlyos fejsérülésbe halt bele a családfő. A Manchesteri rendőrség nyomozói az eset kapcsán négy férfit tartóztattak le, akiket később mégis szabadon engedtek – írja a Mirror. A rendőrség jelenleg a térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálják, illetve szemtanúkat keresnek.

A családja közleményben tisztelgett Rhys Thompson emléke előtt:

Szeretett fiúnk, Rhys Thompson volt a mindenünk.
Egy kedves, vicces, melegszívű ember, fantasztikus testvér, odaadó apa, szerető barát és tisztelettudó, hűséges barát. Rhysnek volt a legnagyobb szíve, és nagyon szerette a családját s a barátait. Mindig segített, amikor csak tudott, gyönyörű lélek volt. Mindannyiunknak rettenetesen hiányzik, nem érdemelte meg, hogy ilyen hamar távozzon. Összetört a szívünk, elvesztése örökre megváltoztatja az életünket. El sem tudjuk képzelni a jövőt nélküle.”

„Együtt érzünk Rhys családjával van ezekben a rendkívül nehéz időkben, és mindent megteszünk, hogy választ kapjanak arra, hogy szerettüket hogyan vették el tőlük ilyen tragikusan” – nyilatkozta a rendőrtiszt.