Megdöbbentő esetet mesélt el egy fórumon a bébiszitter, akinek megtelt a hócipője a megbízhatatlan munkáltatójától. A „Tényleg én vagyok a seggfej?” nevezetű csoportban írta le a történetét arról, hogy pontosan miért érezte úgy, hogy odáig fajult a gyerekfelvigyázás, hogy rendőrt is be kelljen vonni a helyzetbe.

Egy 28 éves nő egy anyukával dolgozott, aki állandóan késett, és sosem tisztelte az idejét – írta meg a sztorit a BuzzFeed.

„Már biztosan új családot kellett volna keresnem, de a gyerekek aranyosak, és amikor éppen nincsen más munkám, akkor ez könnyű pénz. Egyszer volt például olyan, hogy elhívott dolgozni, hogy el tudjon menni a barátnőivel villásreggelire, de reggel 11 órától este 7 óráig eltűnt. Ráment erre az egész napom, és ezt jeleztem is neki, ezért elkezdett tényleges időpontokat megadni, hogy mikor ér haza. Ezeket azonban soha nem tartotta be és még csak egy hívással sem jelezte, hogy mi miatt kell ezekben a helyzetekben tovább maradnom a megbeszélteknél” – kezdte a történetét online a 28 éves nő, akinek azonban az utolsó hasonló alkalomnál betelt a pohár.

„Este 6-kor értem a házához, és azt beszéltük meg, hogy este 9-re haza fog érni, mivel mondtam neki, hogy azt tervezem, hogy elmegyek a barátaimmal valahova. Meg is ígérte, hogy időben érkezik. Természetesen este 9 körül volt, de ő még nem volt sehol. Felhívtam, de nem kaptam semmilyen választ. Sms-t írtam, de arra se kaptam semmi visszajelzést. Még egy óra eltelt, de továbbra sem kaptam semmilyen választ. Hívogattam folyamatosan, de mindig hangpostára kapcsolt. Ekkor hangpostán és üzenetben is közöltem, hogy ha nem lesz otthon a következő órában hívom a zsarukat. 30 perc múlva megpróbálom felhívni, és megint hangpostára ment, ami után írtam neki egy üzenetet, amit láttam, hogy elolvasott, de nem válaszolt erre se…” – mondta a nő, aki ekkorra nagyon dühös lett. Még megpróbálta párszor elérni az anyukát, majd hívta a rendőröket. Elárulta, hogy igazán az dühítette fel, hogy egyszer sem kapott róla információt, hogy mikor mehet majd végre haza.

Dühös anyuka

A rendőrök kiérkeztek, és mivel nem tudták ők sem elérni az anyukát, magukkal vitték a gyereket is. A bébiszitter pedig hazament aludni, amit az szakított meg, hogy hajnali háromkor, 6 órával a megbeszélt időpont után az anyuka felhívta, hogy merre vannak a gyerekek. Természetesen nagyon kiakadt, hogy a rendőrségen vannak, majd letette a telefont.

A dadus másnap is kapott egy hívást, amiben még több szidást kapott, mivel a rendőrség az apukát is értesítette, aki a gyerekvédelmet is bevonta az ügybe. A 28 éves nő ekkor kezdte megbánni a döntését, főleg miután egy ismerőse mondta neki, hogy túlzásba esett. Miatta egy anyuka elveszítheti a gyerekét, ami miatt feltette a fontos kérdést interneten:

„Vajon tényleg ő a seggfej?”

A kommentek szerint egyébként nem, mivel a késős anyuka kihasználta és semmibe vette őt és az idejét. A saját gyerekeivel sem nagyon törődött.