Rács mögé került egy floridai férfi és egy nő, miután szexuális bűncselekmény miatt a rendőrség gyanakodni kezdett rájuk. Az eddigi információk alapján, a velük egy háztartásban élő 7 éves kisgyermeket megerőszakolták.

A tűzoltóként dolgozó Argelio Pupo (32) és ingatlanügynök barátnője Morgan Keene (27) állítólag május 1. és november 12. között bántalmazták a kislányt. A hatóságokat egy szomszéd értesítette, akinek a gyermek arról számolt be: olyan tettek elkövetésére kényszerítették, amikben nem szeretett volna részt venni. A bejelentés alapján, november 11-én ellenőrizték a párt lakásában. A rendőröket látva a kislány ijedtében sírva bújt az asztal alá – írja a CrimeOnline.

„Az áldozat megemlítette, hogy megpróbálták megtanítani neki, hogyan kell babát szülni” – olvasható a rendőrség jelentésében. A hatóság tudomására jutott, hogy Pupo hálószobájukban erőszakolta meg a kislányt, édesanyja szeme láttára. A rémes támadás miatt a gyerek vérezni kezdett. A nő segített neki megtisztítani magát, majd ráparancsolt, hogy zuhanyozzon le és menjen aludni.

Másnap a biztonság kedvéért Keene felhívott egy ápolót, akinek saját hüvelyszárazságára panaszkodva kért tanácsot. A szakértő azt mondta, hogy forduljon orvoshoz, de ez nem történt meg. Keene kihallgatása során azzal védekezett, hogy Pupo bántalmazta, amikor megpróbálta elhagyni. Megesett, hogy jégzsákkal ütötte, ami miatt részlegesen a látását is elvesztette.