Borzalmas tragédiáról számoltak be, ami az amerikai Mississippi folyónál történt. A 18 éves Kori Gauthiernek azután veszett nyoma, hogy kimaradt az iskolából, dolgozni sem ment és az orvosi kezelését is kihagyta.

Szülei aggódva kértek segítséget a rendőrségtől, akik hatalmas csapattal indultak a keresésére. Néhány nappal később megtalálták a fiatal lány autójának roncsait a Baton Rouge-i Mississippi folyó hídjánál, de a családját nem értesítették arról, hogy balesetet szenvedett.

(Fotó: MTI/Kovács Attila)

A jelentések szerint az autóban ott volt Kori táskája, pénztárcája és az iratai is. Az azonban aggodalomra adott okot, hogy a légzsákok is kinyílottak, amin megtalálták a DNS-ét. Az új fejlemények fényében a nagybátyja Spencer Gauthier 10 000 dolláros (kb. 30 millió forint) jutalmat hirdetett ki a nyomravezetőnek. Később kiderült, hogy a diáklány eltűnése előtt durván összeveszett a pasijával.

Az még egyelőre kérdéses, hogy a veszekedésnek volt-e bármi köze a tragédiához, de végül a Mississippi folyóban megtalálták Kori Gauthier holttestét, amire az ügyvédi jelentés szerint egy csónakázó figyelt fel.