Fordulatot vehet a nyomozás az eltűnt Maddie ügyében. A rendőrség Németországban, Hanoverben vizsgálódik egy telken. Bár hivatalosan nem árulták el a nyomozás okát, a helyi lapok állítják, hogy egy pedofil férfi miatt nyomoznak, akit korábban a kis Maddie elrablásával is összefüggésbe hoztak.

Forrás: Facebook

Bár az kétséges, hogy ennyi idő elteltével kézzelfogható bizonyítékok kerülnek elő, a rendőrség és Maddie szülei sem adták még fel a reményt. Fontos megjegyezni, hogy egy nyomot követve a nyár folyamán ettől a területtől körülbelül húsz kilométerre ástak fel egy kertet a hatóságok, amely szintén az említett pedofil tulajdonában van – írja a 7news.com.au. Bár a Maddie ügy kapcsán még nem találtak ellene kézzelfogható bizonyítékot, a rendőrség mindent megtesz, hogy megerősítse a gyanút.

Megtörtek a rendőrök? Fordulat a kis Maddie ügyében

Maddie családja szállodai szobájából tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, mások szerint pedig maguk a szülők gyilkolták meg – utóbbit ők persze tagadják.