Bár a kijárási tilalom miatt nem volt nagy a közönségük, ezért szexi vízirevüjüket azonnal meg is osztották a közösségi médiában, amely azonban utólag komoly hibának bizonyult, mivel a rendőrség a járványügyi szabályok megszegéséért a táncoló sellőket nem sokkal az események után lakásukon lefülelte, és természetesen meg is bírságolta őket.

Mint kiderült, néhányan azért a helyszínen is megtekintették a tilalmas táncműsort, a rendőrség jelenleg is keresi a sevillai szökőkútban előadott revü szemlélőit, akik maguk is fittyet hánytak az este 10-től reggel 7-ig tartó kijárási tilalomra – írja a Daily Mail.

Juan Carlos Cabrera, Sevillai városi tanácsának kormányzóhelyettese nyilatkozatában igen felelőtlennek nevezte a videón szereplő nők viselkedését.

„Felelősségvállalásra kérünk mindenkit, főleg a fiatalokat, hogy megelőzzük az ehhez hasonló események megismétlődését, mert csak így tudjuk megfékezni a járvány terjedését -nyilatkozta a városi tanácsos az ifjú hölgyek látványos, ám valóban veszélyes járványügyi szabályszegésre reflektálva.

Sajnos a videót azóta törölték a megosztóról.