Borzalmasan végződött a 18 éves Millie Taplin első bulija, mivel hajnali fél kettőkor már egy kórházi ágyon feküdt miután barátai és nővére a sürgősségire siettek vele a szórakozóhelyről – írja a Mirror

Kiderült, a lány a baráti társaság tagjától fogadott el egy italt, és bár mindössze két kortyot ivott belőle, pár perc múlva szörnyen kezdte érezni magát. Rosszul lett, nem tudott járni és nem látott rendesen.

Szerencsére testvére és barátai azonnal kórházba vitték, ahol az orvosok rögtön kábítószerre gyanakodtak, ez a sejtésük pedig be is bizonyosodott.

„Feltehetőleg két fajta drogot adtak a lányomnak, egyet, hogy lebénuljon és egyet, hogy „kiüssék” vele” – árulta el Millie anyukája, Claire, akit megrázott lánya látványa.

,,Egyszerűen borzasztó volt, úgy nézett ki, mintha megszállta volna valami”– nyilatkozta az édesanya. ,,Később tudtuk meg, hogy tudott mindenről, ami történt vele, de nem tudta kontrolálni a testét.”

,,Nagyon ijesztő volt. A fejemben ott voltam, de a testemben nem. Soha nem éreztem még ilyet” – mesélte a 18 éves Millie.

A lányt azóta már kiengedték a kórházból és szerencsére jól van, bár lélekben biztosan sokáig nem tudja majd feldolgozni az átélt borzalmakat.

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A mum is warning parents and nightclub goers after her daughter was allegedly “spiked” in a Southend venue, causing her…

Posted by Your Southend on Monday, August 2, 2021