Maggie Fruitot letartóztatták a hatóságok, miután egy nevét nem vállaló nő felhívta a 911 segélyhívót és elmondta, hogy az ott dolgozó nő bántja az óvodásokat.

A Crime Online számolt be a történtekről: amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, megnézték a biztonsági felvételeket, amin a bírósági dokumentumok szerint jól látható, ahogy Fruit éppen megpróbál megölni egy egyéves kisgyereket. Szerencsére a babát rögtön kórházba szállították, ahonnan hamar ki is engedték, mert nem szorult különösebb orvosi ellátásra.

A videóból még az is kiderült, hogy nem sokkal az incidens előtt egy másik apróságra is kezet emelt. Ezek után a nőt kiskorúak veszélyeztetése gyanújával is megvádolták és elítélték.

A fiatal hölgy egyébként nem régóta, mindössze két hónapja dolgozott az óvodában. Az incidens után „azonnal ki lett rúgva” – árulta el egy e-mailben az nj.com-nak Stacy Krooks, az intézmény társtulajdonosa.

óvoda, gyerekbántalmazás

Bántalmazott egy ovist, egy másikat megpróbált megölni az óvónő – Fotó: Shutterstock/illusztráció

Fruit nem volt hajlandó semmilyen kérdésre válaszolni a vádakkal kapcsolatban

Más botránya egyébként eddig még nem volt az óvodának, ami egy családi vállalkozás, és már 26 éve működik Krooks elmondása alapján.