RETRO RÁDIÓ

Félelmetes baleset történt Ócsán, a sérült rokonai hatalmas balhét csaptak





Nagy sebességgel száguldó Porsche és egy vétlen sofőr kötött ki az árokban egy ócsai ház előtt. A sietség miatt négy ember megsérült, de a sofőr ismerősei a helyszínre érve még balhéztak is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.08.
Borzalmas baleset

Hatalmas csattanásra eszméltek vasárnap késő éjjel az ócsai főút, a Bajcsy-Zsilinszky út egyik házánál, aminek a kerítésénél két kocsi csapódott egyszerre az árokba, az egyik autó pedig még a ház kerítésének is nekirohant. Mint kiderült, a kihalt utakon éppen egy Porsche száguldott, ami előtt pedig egy Dacia akart befordulni szabályosan egy kisebb utcába. A Porsche sofőrje azonban sietősre vette a tempót, és egyenesen a másik kocsiba rohant, mindkettőjüket az árokba taszítva.

Hatalmas csattanás volt, mint egy mennydörgés, azt hittük, összedőlt valami. Nem láttuk, mennyivel jött a Porsche, de biztos, hogy nem lassan, mert még az árok beton­tetejét is lebontotta, ahogy belerongyolt az árokba – mesélte a Borsnak egy helyi szemtanú. – Pedig alig voltak az utakon ilyen késő este, szinte egy járgányt sem lehetett látni. Gondolom, ezért húzta ki ennyire az iramot a sportautós – ingatta a fejét a férfi, aki megjegyezte: a hosszú, egyenes szakasz teljesen belátható volt arrafelé. Elmondták, a luxuskocsi sofőrje magától mászott ki az árokba fordult járgányból, utasa azonban meg­sérült.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az utas a lábát fájlalta, érte mentő is jött – tette hozzá a tanú, aki elmesélte, ezután egy kisebb balhé is kerekedett, ugyanis megérkeztek a sérült utas rokonai, testvére pedig a lezárás ellenére a roncshoz akart rohanni.

Mindenképpen látni akarta a sérült testvérét, a végén a rendőröknek kellett lecsillapítaniuk őt, és udvariasan megkérték, hogy higgadjon le – mondta. A helyszínt a mentés idejére lezárták, a dabasi hivatásos tűzoltók és mentőegységek is kivonultak, akik áramtalanították a helyszínt, majd kiszabadították a Daciában rekedt utasokat, akiket úgy tudni, csak a hátsó szélvédőn keresztül tudtak kiemelni a roncsból, a Bors információi szerint az eset során összesen négyen sérültek meg. A két kocsit végül speciális mentőegység húzta ki az árokból.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Daruval kellett őket kiemelni. Nem volt egyszerű, de a csapatunk megoldotta a helyzetet – mondta a Borsnak a mentést végző csapat, az MMM Trans munkatársa, Erdős Norbert. A körülményeket vizsgálják, a továb­biakban vélhetően szakértők bevonásával.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás