Valaki apróhirdetésként föltette a netre: eladó a budapesti Városháza – Fotók!

„Impozáns épület eladó az V. kerület szívében” – áll abban a nyilvánvalóan trollkodásnak szánt hirdetésben, amelyben 40 milliárd forintért árulják a Városháza épületét. A poén aprópója azonban egy nagyon súlyos és botrányos ügy.
Megosztás
Szerző:Metropol

Szerkesztőségünkbe csütörtökön küldte olvasónk azokat a képeket, amin látható, hogy egy Karácsony Gergely nevű álprofillal regisztrált valaki az aprohirdetes.com oldalra, és nem kevesebb, mint 40 milliárd forintért meghirdette a Városháza épületét eladásra.

A hirdetés elsőre komolynak tűnhet, van hozzá rendes leírás, fotók és minden, de az elmúlt hetek botrányos előzményei egyértelművé teszik, hogy ez csak egy poén akar lenni, ami az amúgy felháborító eseményekből próbál viccet csinálni.

Mint ismert, az elmúlt hetekben számos olyan felvétel került nyilvánosságra, amely alapján megkérdőjelezhető, hogy a fővárosi ingatlaneladások törvényes keretek között zajlanak. A hanganyagokon szó esik a fővárosban kialakított jutalékos, vagyis korrupciós rendszerről, és személyekre lebontva ismertetik a szisztéma működését.

A felvételeken az ismeretlen befektetők mellett Gansperger Gyula baloldali üzletember, Bajnai Gordon volt kormányfő, Barts Balázs, a főváros vagyonkezelő vezetője, illetve Berki Zsolt kétes előéletű vállalkozó hangja azonosítható be.

Azóta egyre nagyobbra dagadt a botrány, amiről lapunk is rendszeresen beszámolt.

Forrás: aprohirdetes.com

Forrás: aprohirdetes.com

Forrás: aprohirdetes.com

 A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze