A kecsesség és báj halvány csíráját sem lehetett felfedezni a két nő dulakodásában, amit a térfigyelő kamera is rögzített.

Az amazonok verekedése végül bíróság elé került, így most az egyik harcias nő ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emeltek vádat – írták az ugyeszseg.hu oldalán.

A vádiratból derült ki, hogy a két nő korábban az egyik közösségi-oldalon veszett össze, emiatt történt pár nappal később a verekedés. A hölgyek személyesen is összetalálkoztak Kaposvár forgalmas utcáján, ahol az egyik nő egy gyors szóváltás után verni kezdte „ellenfelét”.

A videón jól látszik, hogy a harcos amazon a földön fekvő nő arcát többször megütötte, fejét a betonhoz verte, az ujjait megharapdálta.

Mindkét asszonyság társaságában volt férfi, de a csetepatéba jó ideig egyikük sem avatkozott be, és a környéken elhaladókhoz hasonlóan, ők is csak nézték a verekedést.

Fotó: YouTube

Szerencsére az összevert hölgy, könnyű sérülésekkel megúszta a balhét.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a bűncselekmény elkövetését beismerő és megbánó nővel szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Felkavaró képsorok következnek, amit egy közterületi kamera rögzített.