Alvás közben akár 10-30 alkalommal is testhelyzetet váltunk. Ez persze több tényezőtől függ, például a matrac kényelmességétől vagy alvótársunk szokásaitól. Te hogy szeretsz szundítani? Sorra vesszük a hat leggyakoribb alvási pozíciót és az azokhoz társított tulajdonságokat.

Hason fekszel, a kezeid a párnán tartva, mintha egy ejtőernyős ugrásra készülnél? Valószínűleg nem viseled jól a kritikát és általában pimasz, merész, valamint szókimondó vagy.

Ha magzatpózban szunyókálsz, azaz az oldaladra fordulsz, a térdeid pedig felhúzod, akkor érzékeny vagy, félénk és zárkózott. Tudtad, hogy általában nők alszanak így?

Az oldaladon fekszel és mindkét karod kinyújtod magad elé? Nyitott, összetett és cinikus személyiségként lehet téged jellemezni. Bár lassan hozol döntést, ha megtetted, határozott maradsz.

Ha úgy fekszel az oldaladon, hogy a karjaid lefelé vannak kinyújtva, akkor társasági típus vagy. Könnyű kijönni veled, megbízol másokban.

Hanyatt fekszel és magad mellett tartod karjaid? Csendes, visszafogott típus vagy. Saját magad és mások felé is magas követelményeket támasztasz, de néha nem árt lazítani.

Amennyiben hanyatt fekszel, karjaid pedig a párnán vannak, akkor önzetlen vagy és odaadó. Mindig kész vagy segítő kezet nyújtani, meghallgatsz másokat. Érdekesség, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel szenderülnek így álomra.