Kedden kezdődik annak a férfinak a tárgyalása, aki tavaly brutálisan rátámadt és halálra verte ózdi élettársát. A férfi egyik női barátjának a férjével kapta rajta kedvesét, amiből hatalmas vita lett, ahonnan a későbbi elkövető igencsak feldúltan távozott.

A gyilkos ezután többször is felkereste párját, akivel egyre agresszívabban viselkedett. Először csak egy pofon csattant el, majd mikor este újra visszament a nőhöz újabb vita alakult ki közöttük, ami tettlegességig fajult. A férfi folyamatosan ütötte és rugdosta szerelmét, és csak akkor lendült bele igazán, amikor az ózdi nő már a földre került.

Az áldozat halála előtt azt mondta a férfinek: Száz évet fogsz ülni, te k.csög írja a Bors. A nő ezután elvesztette az eszméletét, a férfi pedig kisétált a házból, magára hagyta a haldokló nőt és Budapestre utazott.

Az ózdi áldozatnak a jelentések szerint szörnyű kínok között kellett meghalnia. Megsérült az arca, nyaka, mellkasa, hasa, valamint eltört az arckoponya-, borda-, és szegycsontja is.