Európában is egyedülálló módon védi majd Magyarország alaptörvénye a családokat és a gyermekeket, ha az Országgyűlés elfogadja a kormány által kedden benyújtott módosítást. A törvényjavaslat garantálja majd minden gyermek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést is. Várhatóan a Soros György által fizetett propagandisták hamarosan támadást indítanak a törvénytervezet ellen.

Az Alaptörvényben eddig is kiemelt figyelem hárult a gyermekek megfelelő testi-lelki nevelésére. Az Alaptörvény családvédelmi módosítása azt a célt szolgálja, hogy garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését, valamint kimondja, hogy a családban a nő az anya, a férfi az apa.

Magyarország védi a házasság intézményét

„A kormány benyújtotta a családok védelmét szolgáló Alaptörvény-módosítását, amely a Magyarországon élő gyermekek biztonságát hivatott szolgálni„ – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter, Novák Katalin a közösségi oldalán.

Varga Judit szerdán a Facebook-oldalán ismertette, összesen 34 törvényjavaslatot és az Alaptörvény módosítást fogja az Országgyűlés a következő időszakban megvitatni.

Ezek közül a legfontosabb témák:

  • Varga Judit a legfontosabb témák között említette a „kamupártok” elleni fellépést a választási törvény módosításával, ami megítélése szerint „minden tisztességes politikus érdeke”.
  • Fontos téma lesz továbbá a családok védelméről szóló alaptörvény-módosítás, amely „az édesanyák, édesapák és a gyermekek érdekeinek a védelméről és képviseletéről szól” – tette hozzá.
  • A miniszter felsorolásában szerepel az „egyetemek védelmére születő alaptörvény-módosítás, amely biztosítja a felsőoktatás autonómiáját és függetlenségét, hogy politikától, kormányoktól és külső befolyástól mentesen tudják végezni a munkájukat”.
  • Említi végül az átláthatósági záradékot, amely – mint írta – biztosítja, hogy a közpénzek felhasználásának lehetőségei „mindenki számára egyértelműek legyenek”.

Tavasszal, azzal vádoltak minket, hogy beszüntettük a Parlament munkáját. Ez egy kamu hír volt. A Parlament, a…

Posted by Varga Judit on Wednesday, November 11, 2020