RETRO RÁDIÓ

Nászútra készül? Íme a 10 legkedveltebb úti cél





A koronavírus-járvány miatt idén a belföldi nyaralás volt a legbiztonságosabb, nincs ez másképp a nászutak esetén sem, a szakértők is ezt ajánlják. Magyarország rengeteg csodálatos hellyel büszkélkedhet, a Metropol feltérképezte a legromantikusabb hazai tájakat, ahol a friss házasok felejthetetlen mézesheteket tölthetnek el.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.15.
esküvő belföld biztonságos utazás nászút belföldi utazás

A vírus miatt folyamatosan szigorodnak a korlátozások az európai országokban, de hazánk az előrelátó óvintézkedések miatt jól áll, kordában tudta tartani a fertőzéseket. Az ifjú párok is szem előtt tartják a biztonságot, így a friss házasok körében idén a hazai nászút a sláger. Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértő szerint ha biztosra akarunk menni, idén a nászútra is érdemes Magyarország valamelyik mesebeli vidékét választani, emellett a magyar turizmus sokat fejlődött, és szolgáltatásainak minőségében nem tér el az átlagos európai színvonaltól.

A Top 10 belföldi úti cél

  • Tihany: A balatoni települések legszebbike, ahol a híres apátságon és a romantikus belvároson túl remek éttermek és több strand is várja a friss házasokat.
  • Sopron: Magyarország elbűvölő kisvárosa minden olyan párnak ajánlott, akik szeretnek kézen fogva várost nézni, romantikus, eldugott részeket felfedezni és a csodálatos Lövérekben sétálgatni.
  • Lillafüred: Diósgyőr vára a közelben található, de a vízesés és a függőkert mind felejthetetlen élményt nyújt, akárcsak a csónakázás a Hámori-tavon.
  • Eger: A város a bor és a romantika fellegvára, nem beszélve az egri várból elénk táruló panorámáról.
  • Noszvaj: Vidéki környezetben, eldugott faházakban, panziókban vagy éppen hotelekben romantikázhatunk. Emellett a hazai termelők borospincéit is érdemes meglátogatni, ahol kiváló minőségű italokat, ételeket kóstolhatunk.
  • Visegrád: A Dunakanyarban számos hotel, történelmi látnivaló, kisvendéglő és a csodás folyópart várja a szerelmeseket.
  • Esztergom: A kikötővárosban a bazilikán túl a múzeumokat és a parkokat is felfedezhetjük. Pihenésképpen ellátogathatunk a hatalmas élményfürdőbe vagy részt vehetünk egy meghitt sétahajózáson a Dunán.
  • Gyula: A fürdővárosként elhíresült Gyula gyógyvize mellett városnézésre és extrém vízi sportok kipróbálására is tökéletes választás.
  • Pécs: Ha igazi kultúrarajongók vagyunk, érdemes a festői szépségű Pécsre szervezni a mézesheteket.
  • Mátra: A túrázók szerelmeseinek tökéletes választás a Mátra vadregényes vidéke.




  • Ezeket olvastad már?
    Ma is könnyen elázhatunk, de van rosszabb hírünk is

    Ma is könnyen elázhatunk, de van rosszabb hírünk is

    Lehúzza a redőnyt az Oscar-díjas filmeket gyártó hollywoodi filmstúdió

    Lehúzza a redőnyt az Oscar-díjas filmeket gyártó hollywoodi filmstúdió

    Tojok a Ferraridra, gondolhatta, és meg is tette - Videó

    Tojok a Ferraridra, gondolhatta, és meg is tette - Videó

    Tragédia a hotelben: vérbe fagyva találtak rá a férfira

    Tragédia a hotelben: vérbe fagyva találtak rá a férfira

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás