Az egyesült államokbeli Kansasben létezik egy podcastműsor, amely szigorúan anonim betelefonálók történeteit mutatja be tabuk nélkül. Itt hangzott el az a beszélgetés, amely során egy középkorú nő számolt be arról, hogy férjével különböző új partnerekkel dobták fel házasságukat, és nem bánták meg. Állítása szerint 300 emberrel bújtak ágyba, mielőtt kialakult a jelenlegi működése a házasságuknak.

Úgy érezték, hogy nagyon jók az ágyban, és ezt meg akarják osztani másokkal is – Képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Férjhez mentem, azóta is nagyon boldog vagyok, és az elmúlt években már barátnőt tartunk magunk mellett. Két közeli partnerünk is van, az egyikőjük nem messze lakik tőlünk, míg a másikuk messzebb, de az elmúlt négy évben rendszeresen találkoztunk velük” – magyarázta a Sloane Fox becenévvel illetett hölgy. Hozzátette, a kapcsolatuk annyira dinamikus, hogy pluszromantikát ad nekik hozzá, hogy sikerült egy rendszert kiépíteniük egy harmadik féllel a szex terén.

Kifejtette, hogy alapvetően nagyon fontos számukra a hűség, ezért nem összevissza ismerkednek másokkal, hanem együtt választják ki mindig a harmadik partnerüket, akivel bizalmi viszonyba kerülnek. Korábban, amíg ismerkedtek ezzel a világgal, addig több személlyel is „kipróbálták” a dolgokat.

Sokan a feleségük legjobb barátnőjével folytatnak viszonyt Forrás: Pixabay

A házasságuk erősebb, mint valaha, ráadásul egymással is rendszeresen ágyba bújnak kettesben – Képünk csak illusztráció – Forrás: Pixabay

Volt egy évtizede egy barátom, vele szereztünk először tapasztalatot az „édeshármasban”, azóta pedig rendszeresen élvezzük a hármas szex minden örömét. Viszont a férjemmel kettesben is ágyba bújunk minden héten” – mondta el a nő a műsorban. Elárulta azt is, hogy ezt poliamoriának hívják, vagyis egyszerre több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlásának. Ehhez azonban az kell, hogy ne csak a szexet szeressék, hanem egymást is a résztvevők. Sloane Fox állítása szerint házasságuk erősebb, mint valaha.

A szerelmünk sosem ér így véget, halálunk napjáig házasok leszünk” – zárta gondolatait a hölgy.