Várják a családokat vasárnap a Várkert Bazárban: ingyenes nyárbúcsúztatót tartanak

Őszi családi nap lesz a Várkert Bazárban most vasárnap. A részvétel mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mutatjuk, hol lehet ezt megtenni, és milyen programokon lehet részt venni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
Várkert bazár koncert gyerekelőadás

Egész napos ingyenes őszköszöntő, nyárbúcsúztató családi rendezvénnyel, zenével, bábszínházzal, interaktív játékokkal várják a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazár Öntőház udvarán szeptember 8-án. Ezek lesznek a programok!

várkert bazár
Őszi családi nap lesz a Várkert Bazárban most hétvégén. Fotó: Róka László

10:00–11:00 óra között

Bábelőadás Fabók Mancsival: A székely menyecske meg az ördög. Fabók Marcsi vándorszínházával 2009 óta járja az országot, és a Kárpát-medence magyarlakta településeit. Előadásaik szinte minden esetben a magyar népmesék, népballadák és népénekek, vagy a klasszikus magyar irodalom forrásaiból táplálkoznak, játékukban megidézik a régi mesemondókat és a nagy hagyományú vásári bábjátékosokat. Az előadást ötven percben, szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánljuk!

11:00–12:00 óra között

Belefér egy Pici Szívbe – énekeltető, kacagtató gyerekelőadás. „Apa szíve lyukas zokni? És a tyúkok biztosan mind falun laknak?” A Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-verses gyerekelőadás a színház varázsát, a koncert szívdobogását viszi el a gyerekekhez a Csík zenekar művészeinek közreműködésével.

16:00–17:00 óra között

Gryllus Vilmos családi koncertje. Repüljünk együtt a varázslatos őszi dalok szárnyán! Tudtátok, hogy Gryllus Vilmos kedvenc dalai a természetről szólnak? Ezen a koncerten számtalan különleges, a természetről szóló dal hangzik majd el madarakról, bogarakról, mindenféle állatokról, az esőről meg a pocsolyáról, a kirándulásról meg még talán a biciklizésről is. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy sok régi ismerős dallammal találkozhattok majd. Gyertek sokan, énekeljünk együtt!

Egész nap elérhető programok a Várkert Bazárban

A nap folyamán délelőtt 10 órától este 18 óráig a Csupa Csoda Vándorjátszótér interaktív játékokkal és aktivitásokkal szórakoztatja az ide látogató kicsiket és nagyokat. A Csupa Csoda Vándorjátszóteret az érzékek világa köré álmodták meg, ahol a játékokkal életkortól függetlenül, akár több generáció is tud egyszerre játszani, hiszen játszani mindenki szeret, a játék öröme elkísér minket gyermekkorunktól egész életünkön át.

Hol lehet regisztrálni a programokra?

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni. További információk pedig itt érhetők el a nyárbúcsúztató programmal kapcsolatban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás