Dráma Pesterzsébeten: ház falára ragadt kocsiból kellett kimenteni a sofőrt - fotóval

Az ütközés után az egyik kocsi egy közeli ház falára csapódott. A helyiek szerint itt mindennaposak a balesetek: egy veszélyes kereszteződésről van szó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.28.
baleset XX. kerület ütközés pesterzsébet

Hatalmas csattanásra szaladt össze az egész utca tegnap (augusztus 26-án) a XX. kerületi Pöltenberg és Török Flóris utca sarkán, miután két kocsi nagy erővel egymásnak ütközött. Információink szerint a Pöltenberg utcából érkező autó haladt át a kereszteződésen a STOP tábla ellenére, ekkor ütközött össze a Török Flóris utcában egyenesen haladó kocsival. 

Az egyik kocsi az oldalára borult és a ház falának csapódva állt meg / Fotó: Metropol

A környékbeliek elmondták, hogy az egyik kocsi valósággal felkenődött a ház falára.

Úgy kiütötte az egyik autó a másikat, hogy az az oldalán állt meg, az egyik ház falának tapadva. Körülötte szétszóródva minden...

- mesélte egy arra járó. Hozzátette, hogy a kocsiba be is szorult a sofőr, így hamarosan a helyszínre érkeztek a tűzoltók, a férfit ugyanis nekik kellett kiszabadítaniuk.

- Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, a Pöltenberg utca és a Török Flóris utca kereszteződésében. A baleset következtében egy ember beszorult, őt a főváros hivatásos tűzoltói szabadítottak ki a járműből - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Úgy tudjuk, hogy a balesetben, bár mind a két autó brutálisan összetört, súlyosan senki nem sérült meg.

A helyiek azt is elmondták, hogy a kereszteződés kimondottan balesetveszélyes: 

Csak az utóbbi hónapban ez legalább már a harmadik baleset itt, pár hete szintén volt egy csúnya csattanás, és még ennek a balesetnek a napján két másik kocsi is összekoccant ugyanitt

- sorolta egy környékbeli, hozzátéve:

- Az út során, korábban egy tábla már figyelmeztet arra, hogy jön a STOP tábla, de az is igaz, hogy ott szinte alig látni azt, mert úgy elbújik a fák között.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás