30 év után emlékezetkieséssel került elő a nyugdíjas bácsi: beindult az ufóhívők fantáziája

A férfi ugyanabban a ruhában jelent meg, amit akkor viselt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
eltűnés megjelent rejtély visszatérés

Hihetetlen, de igaz: egy Vasile Gorgos nevű idős, román férfi 1991-ben elutazott otthonából, hogy értékesítsen néhány szarvasmarhát, azonban soha többet nem tért haza. A férfi családja és a rendőrség heteken keresztül nyomozott utána, de sosem találtak rá. Most 30 évvel később, amikor már senki nem adott rá esélyt, hogy életben lehet a nyugdíjaskorú férfi, egyszer csak megjelent a családi házuk kapujában a 95 éves férfi. Ugyanazt a ruhát viseli, ami akkor volt rajta, amikor eltűnt, és saját bevallása szerint semmire nem emlékszik az elmúlt 30 évből, viszont azt állítja, hogy a kieső időben is az otthonában volt.

megdöbbentő, megdöbben, csodálkozás, csodálkozik,
Megdöbbentő dolog történt Romániában Fotó:  unsplash.com

Az Unilad számolt be a nem mindennapi rejtélyről. Mint írták Vasile 2021 szeptemberében jelent meg a telekkapuban, és sem a még élő családtagjai, sem a rendőrség nem érti, hogy mi történhetett vele. A férfi ugyanis olyan durva emlékezetkiesésben szenved, hogy nem tudja felidézni merre járt. 

A rendőrség nyomozást indított, és felfedezett egy elhaladó autót egy köztéri kamerán, ami vélhetőleg a helyszínre szállíthatta a férfit, de egyelőre nem tudták azonosítani a kocsi tulajdonosát.

Tovább bonyolítja a rejtélyt, hogy Vasile ugyanabban a ruhában jelent meg, amiben eltűnt 30 évvel ezelőtt, sőt még egy vonatjegy is a zsebében volt, amit aznap kellett volna használnia. A szemtanúk szerint zavart volt, de egyébként kicsattanó egészségnek örvend. A neurológiai problémáit is mindössze a kora velejárójának tulajdonították. Nehezen ismerte fel a fiát és a lányát is, idősebb gyermeke így nyilatkozott az incidensről a lapnak:

Nem értjük őt, nem tudja éppen, mit mond. Arról az időszakról beszél nekünk, amikor még a tehenek tenyésztésével foglalkozott. Kérdezünk tőle valamit, ő pedig mást válaszol. Ki tudja, hogy hol volt eddig, ki tartotta el, ki kényszerítette esetleg munkára? Milyen életet élt?

 – tette fel a költői kérdést a fia, aki a közösségi médiában kért segítséget, hogy jelentkezzen, akinek információja van Vasile korábbi tartózkodási helyéről.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás