Botrány az éjszakában: Magyar Péter gyalázatos viselkedése sokkolta az embereket

Megkérdeztünk járókelőket, hogy ők mit gondolnak Magyar Péter viselkedéséről és mit szólnának ahhoz, hogyha a politikus az ő barátnőjükre nyomult volna rá.



Megosztás
Szerző: Bagó Bernadett
Létrehozva: 2024.07.07.
Magyar Péter járókelők botrány viselkedés

Június közepén egy ismert és méregdrága belvárosi szórakozóhelyen tört ki a botrány, amikor Magyar Péter ittas állapotban több emberrel is atrocitásba keveredett. A bulizók állítása szerint a politikus lökdösődött, fenyegetőzött, egy személyt megütött és erőszakkal elvette a telefonját – amit később a Dunába hajított –, és évtizedekkel fiatalabb lányokra nyomult rá, amivel politikusként és családapaként is méltatlanul viselkedett. Egy édesapa szerint, aki a lányát és annak barátnőit vitte szórakozni, Magyar Péter a tinilányoknak obszcén megjegyzéseket és perverz ajánlatokat tett, zaklatta őket és azt mondta nekik: „Örülj, hogy szétteheted nekem a lábad”.

A szórakozóhely biztonsági őreinek végül fojtófogással kellett eltávolítaniuk a politikust a helyszínről, mivel olyan vállalhatatlan volt a viselkedése. Az incidens után eljárás indult, a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja.

Férfiakat kérdeztünk, mit gondolnak erről a helyzetről: vajon ők mit tettek volna, ha Magyar Péter az ő barátnőjükre nyomult volna? Az általunk megkérdezett emberek egyöntetűen elítélték a politikus viselkedését.

Gábor, az egyik megkérdezett határozottan kijelentette: 

Biztos, hogy nem hagynám, hogy ez megtörténjen.

Mint ahogy nagyon sokan közülük úgy vélekedtek, hogy nem tűrnék el az ilyesfajta viselkedést. Egyetértettek abban, hogy a politikus viselkedése átment egy határon, mint ahogy azt Benedek megfogalmazta: 

Ez senkihez sem méltó viselkedés, a nőket tisztelni kell.

A helyszíni beszámolók szerint Magyar Péter szexuális ajánlatokat tett a lányoknak, videókon látható, ahogy fiatal lányokkal táncikál és ahogy az egyik fiatal lány lába között átmászik. Erre reagálva Balázs lapunknak úgy fogalmazott, hogy valószínűleg nagyon ideges lenne és nem állna jót magáért, ha ilyen szituációban találkozna a politikussal.

Balázs nem féltené a testi épségét sem, hogy a barátnőjét megvédje  Fotó: Metropol

Zsolt elmondta, hogy számára ez elfogadhatatlan és „nagyon proli” magatartás, József pedig egyértelműen kiállna a párjáért, és nem hagyná, hogy bárki így viselkedjen vele. Sándor hozzátette, hogy szerinte az ilyenfajta viselkedés nem méltó egy politikushoz.

Zsolt szerint ez a fajta viselkedés senkitől sem elfogadható  Fotó: Metropol

Az emberek mind döbbenten reagáltak a politikus viselkedésére, különösen az agresszivitása és a nála évtizedekkel fiatalabb lányokra való nyomulása miatt. 

Vajon milyen következményei lesznek Magyar Péter számára ennek a botrányos éjszakának? Mint mindig, most is tagad és terel, de a közvélemény nem felejt. Esetek sora bizonyítja, hogy ennél kevesebbért is börtönbe került az elkövető.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás