Komoly károkat okozhat a mai Mars–Uránusz-együttállás: ezekre kell ma nagyon figyelni

Nem hétköznapi együttállásról van szó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. július 15., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a tetteit a kíváncsiság vezérelheti, amikor egy beszélgetés vagy egy hír olvasása során érdekes információra bukkan. Élvezni fogja a vizsgálódást, melynek során viszont olyan dologra is fény derülhet, amire igazán nem számít.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap megoszthatja az ismereteit, tapasztalatait valakivel, ami önnek is jó visszacsatolást, megerősítést jelent. Látja ugyanis, hogy amit ön tud, az másnak is milyen jól jöhet. A másik pedig hálás lesz az információkért.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma komoly segítséget, támogatást kaphat valakitől, vagy ön nyújtja a másiknak ezt, de az biztos, hogy ennek hatására elmélyül a kapcsolata az illetővel. Új barátság is kezdetét veheti, ami később még nagy jelentőséggel bír majd.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha nem a jól megérdemelt szabadságát tölti, akkor ma is igazán kitartó és szorgalmas, ezerrel pörög ma, mindenki gondját ön próbálja megoldani: segít, támogat, tanácsot ad. Sokan gondolnak most önre hálával. Azért a saját ügyeire is jusson idő!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon együttáll a Mars és az Uránusz a Bikában. Ez se nem könnyed, se nem harmonikus, se nem békés. Szóval semmiképp se keveredjen vitába! Tuti, hogy vesztesként jönne ki. Keresse a kompromisszumot!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valami misztikus, titkos dolgot tud meg vagy rak össze. Ez érintheti a múltat és/vagy a családot. Ne analizálja, ne akarja azonnal megérteni! Engedje, hogy az egész szépen magától tisztuljon ki!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jó lehetőségeket hoz a mai nap. Kérdés, hogy vannak-e konkrét tervei? Lát-e pontos célokat? Fontos, sőt hasznos lenne, ha tudná, merre akar haladni, fejlődni. Akkor kaphatná a legtöbb segítséget az égiektől.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy üggyel el van akadva? Most mintha megszállná az ihlet, és meglátja a megoldást. Mindegy, hogy ez jelenleg mennyire látszik aktuálisnak, illetve kivitelezhetőnek, rögzítse! Még véletlenül se szálljon el!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai Uránusz–Mars-együttállás új szempontokat hoz önnek, ami kimondottan szerencsés lesz… Ha kritizálja a párját, azzal viszont hibát követhet el. Semmiképp se tegye! Legyen vele szemben megértő és megengedő.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Komoly felismeréseket hozhat a mai Mars–Uránusz-együttállás. És nemcsak másokkal kapcsolatban. Nem szívesen néz bele abba tükörbe, ami a hibáit tükrözi. Ha van elég bátorsága, akkor sokat tanulhat, és javíthat rossz beidegződésein.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha szingli, most jön valaki, aki egyszerre szórakoztatja, és egyszerre bosszantja. Nem érti, hogy mi az, amivel ekkora hatással van önre. Lehet, hogy ez több lesz futó ismeretségnél? Önön is múlik a döntés, ezt ne feledje!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma minden beszélgetésbe kapcsolódjon be! Járjon nyitott szemmel és füllel! Sok-sok információ jön továbbra is. Jó lenne, ha nem gyártana összeesküvés elméleteket, hanem várna, és figyelne.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás