Mindenki Anitát keresi, újabb információk láttak napvilágot a Fishing on Orfű-ről eltűnt lányról

Nagy erőkkel keresnek egy 21 éves lányt, aki a Fishing on Orfű zenei fesztivál első napját követően tűnt el.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
Fishing on Orfű Anita eltűnt

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, segítségkérő poszt jelent meg csütörtökön a Facebookon, amelyet S. Anita barátai tettek közzé róla a fotójával. A fiatal lány iratok és telefon nélkül tűnt el a Fishing on Orfű zenei fesztivál helyszínén, hajnali fél három óta(június 27.) nem találják.

IMG_4449
Kapunyitás a Fishing on Orfű fesztiválon. Fotó: Laufer László 

A kommentek alapján többen is látni véltek egy a személyleírásnak megfelelő lányt a Vitorlás stégen. Ezt alátámasztja a webkamera felvétel is, amin jól látszik, hogy Anita elsétál a stégről, így azt egyelőre ki lehet zárni, hogy a vízbe esett volna.

 

Úgy tudjuk, hogy nem állt erős alkoholos befolyás alatt. Nem sok alkoholt fogyasztott és, aki találkozott is vele a stégnél az beszámíthatónak vélte a fiatal lányt. Jelenleg több rendőr is keresi Anitát, este pedig a Pécsi Mentőkutyás Egyesület is megérkezik a helyszínre. Drónokat is bevetettek és a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület is a helyszínen van. Ők a vízen is készenlétben állnak, ha esetleg felmerülne, hogy a vízben kell keresni Anitát

- nyilatkozta a Ripostnak Nagy László, eltűntkereső, aki a lány barátaival is beszélt.  

A lap információi szerint Anita barátai a mentőkkel is beszéltek, de úgy tudják, hogy nem szállítottak kórházba senkit, aki megfelelne a személyleírásnak.

Reméljük, hogy épségben előkerül és minden rendben lesz

 - tette hozza Nagy László eltűntkereső. Anitát már a rendőrség is körözi

 

Frissítés:

Anita bátyja csütörtök késő délután friss híreket osztott meg Facebook oldalán, miszerint épségben megtalálták kishúgát. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás