„Emike nem ezt érdemli” – Még mindig semmi nyoma az eltűnt, 93 éves asszonynak

Több mint két hete aggódnak az eltűnt, 93 éves Emiért. Az idős asszony egy kiskőrösi idősek otthonából tűnt el, azóta pedig nem adott életjelet magáról.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
idős kiskőrösi néni eltűnt

Ahogy arról a Bors korábban beszámolt, kétségbeesetten keresik az eltűnt, 93 éves Gombaszögi Emmát. Az idős asszony 2024. május 23-án 17 óra körül a kiskőrösi Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból eltávozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre.

Rengetegen aggódnak a Kiskőrösről eltűnt, idős Emi néniért, aki demenciában szenved. A nyugdíjas asszony egy kiskőrösi szociális otthonból tűnt el. Eleinte még önkéntesek keresőkutyákkal igyekeztek megtalálni, ám azóta sem bukkantak a nyomára.

Nem tudok belenyugodni az eltűnésébe! Bárhol lehet, akár más városokba is elvitethette magát. Nyomtalanul tűnt el, senki nem látta és nem hallott róla. Ez egy rejtély, ezt nem tudom elfogadni!  Nem találok szavakat erre, hogy valaki hogy tud így eltűnni! Kérek mindenkit, segítsenek!

– írta korábban Francziáné Juhász Gabriella a közösségi oldalán.

Két hete semmi hír

Már 15 napja semmi hír az asszonyról, és szerettei nagyon el vannak keseredve, bele sem mernek gondolni, hogy mi lehet Emi nénivel azóta.

Feltételezzük, hogy mivel nincs semmi nyom az eltűnésével kapcsolatban, ezért valószínűleg ismeretlen helyen tartózkodik. Emike nem ezt érdemli, hogy utolsó éveit ne a szeretett otthonban tölthesse, és ne láthassuk többet! Kérem, hogy juttassák vissza az idősek otthonába, vagy jelezzék bárkinek, hogy hol van, hogy megtaláljuk!

– érkezett az újabb kétségbeesett segítségkérés a közösségi oldalra Gabriellától.

Fontos kiemelni, hogy az eltűnt Emi néni nemcsak Kiskőrösön lehet, hanem a szomszédos településekre is eljuthatott. Különösen kötődik Székesfehérvárhoz, mert ott született, illetve Kalocsához, mivel évekig ott élt.

Bárhol lehet az országban, ezért kérek mindenkit, hogy járjunk nyitott szemmel, hátha közös erővel rátalálunk!

– olvasható a bejegyzésben.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható idős korú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívószámon.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás