Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert





Anyák Napján a szíjjal, amit nekivágott gyermekei anyjának.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.05.
Módosítva: 2024.05.05.
Magyar Péter szavazat mentő

Áthúzott nadrágszíjas plakátok fogadják Anyák Napján Debrecenben azt a Magyar Pétert, aki  felesége Varga Judit elmondása szerint sok egyéb mellett azzal is terrorizálta, hogy a nadrágját, szíjjal együtt az arcába vágta.

 

Magyar Péter akiről nemrég az is kiderült,  hogy elszimulált, elhazudott egy öngyilkosságot, máris dühödten provokációt emlegetett.

Kósa Lajos a FIDESZ alelnöke az INDEX-nek nyilatkozva tuskóságnak nevezte, hogy a Tisza Párt alelnöke anyák napjára szervez demonstrációt. Mint mondta, az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péter helyében inkább venne egy csokor virágot a volt feleségének, Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”.

Kósa Lajos nem ért egyet azzal, hogy a Tisza Párt alelnöke egy jobbközép erő lenne.

Magyar Péter egy tőrőlmetszett ballibsi, baloldali ellenzéki erő, nem is tőlünk veszi el a szavazatokat

– fejtette ki a Fidesz alelnöke.

Hozzátette, Magyar Péter személye leginkább a Demokratikus Koalícióra, Gyurcsány Ferencre és a Momentumra veszélyes, nem a Fideszre. Kósa Lajos szerint Magyar Péter legalább annyira jobboldali, mint Márki-Zay Péter.

Arra a kérdésre, miért szerepel egy hirdetésben a Demokratikus Koalíció elnöke és Magyar Péter, Kósa Lajos elmondta, a Tisza Párt elnöke pont olyan, mint Gyurcsány Ferenc. Úgy látja, a közös pont a két politikusban, hogy külföldről fizetik őket. 

Megjegyezte, „akinek egy kicsi esze van, az tudja, hogy Magyar Péter egy olyan csávó”, aki titokban, zsarolási céllal hangfelvételt készített a saját feleségéről. Mint mondta, ezt nem a Fidesz találta ki, és „az iPhone-nak a gombját nem Rogán Antal nyomogatta az asztal alatt”. Kósa Lajos szerint „a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember”.

Magyar Péter anyák napi tüntetését nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatnak tartja. Véleménye szerint ilyenkor örülnek egy olyan messiásnak, mint a Tisza Párt alelnöke. Hozzátette, a politika egy hosszútávfutás, Magyar Péter viszont még egyetlen választást sem élt át.

 

Magyarról, miután a Bors megszerezte az erről szóló mentős-jegyzőkönyvet sokan megtudhatták, hogy képes volt eljátszani egy xanaxos- öngyilkosságot. Egy csak ideggyógyász által felírható , egész levél XANAX-ot készített maga mellé és kivett belőle 9 szemet, mintha bevett volna a halálos adag ideggyógyszert. Aztán ájultnak tetette magát, hogy kétségbeesett felesége és gyermekei kihívják a rohammentőt. Ekkor a Nagy Hős felugrott és még a mentő megérkezése előtt gyáván, pizsamában elmenekült, majd órákon át egy közeli utcában bujkált, mert félt a botránytól.

Magyar Péter mindezt előre eltervezte, mérgezési tüneteket, eszméletlen, életveszélyes állapotot szimulált, csakhogy felesége kihívja a rohammentőket. Azzal a nyilvánvaló szándékkal tette mindezt, hogy kétségbe ejtse, megrémissze a családját, ami a jelenlévő gyerekeire tekintettel több, mint felelőtlenség.

Még akkor is ájulást szimulált, amikor Varga Judit kétségbeesetten felhívta Magyar Péter édesanyját, aki indulatosan reagált arra, hogy mi történik a fiával. 

A Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihez mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására, Budapesten a Kútvölgyi útra, tavaly februárban egy vasárnapi napon, ebéd után. Varga Judit Hajdú Péternek elmondta azt is, hogy mindez a két kisebb gyerekük jelenlétében történt, akik döbbenten kérdezgettek, amikor meglátták a szirénázó mentőautót.

A riasztás oka: mentés

 

Zavart, gyógyszert szedett

Az eset részleteiről még annyit lehet tudni, hogy Varga Juditnak egy vasárnap délelőtti, gyerekekkel közös kirándulásról hazatérve tűnt fel a látszólag ájult Magyar Péter furcsa viselkedése, aki a hálószobában az ágyon feküdt, látszólag eszméletlenül. Mellette, az éjjeliszekrényen gondosan odakészítve, egy levél, szigorúan vényköteles, csak szakorvos által felírható XANAX, amiből halálos adagnak is mondható, 9 szem gyógyszer hiányzott.

Varga Judit rázni, keltegetni próbálta Magyar Pétert, és hangosan, ijedten kérte, hogy keljen fel, különben hívja a mentőket. Miután nem mutatott életjelet, azonnal hívta a mentőket.

A leginkább megdöbbentő fordulat ezután történt. Miután Varga Judit letette a telefont a mentőkkel, az „élettelen” Magyar Péter felkelt az ágyból, és rideg, nyugodt hangon közölte: 

“mondd le őket, nem vettem be semmit”. Csak eljátszotta, elhazudta az öngyilkosságot, hogy megijessze, terrorizálja a feleségét és rémült gyerekeit. Hogy elkerülje a kellemetlen magyarázkodást, úgy ahogy volt, pizsamában, egy kabátot magára kapva autóba ült, és megszökött a kiérkezett mentősök elől. Mindezt rögzíti, bizonyítja az Országos Mentőszolgálat Bors által megszerzett hivatalos jegyzőkönyve, amelyben leírják azt is, hogy „a beteg ismeretlen helyre távozott”. 

 

A Bors megtudta azt is, hogy Magyar Péter egészen addig pizsamában ült az autójában egy környező utcában, míg megbizonyosodott arról, hogy a mentők eltávoztak. Csak ezután merészkedett nagy bátran haza…





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás