Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó





Menczer Tamás a közösségi oldalán jelentkezett be egy fontos videóval.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
Menczer Tamás NATO Fidesz videó világháború

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán osztott meg egy videót, amelyben kifejti, hogy Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg. 

MENCZER Tamás
Fotó: Illyés Tibor

A NATO óriási lépésekkel halad a háború felé. Bele a háborúba. A NATO 100 milliárd dollárt, 100 milliárd dollárt akar belenyomni, belepumpálni az ukrajnai háborúba. A NATO-főtitkár az ezzel kapcsolatos első dokumentumot kedden kiadta. Ez a dokumentum arról szól, hogy a százmilliárd dollárt hogyan akarják összeszedni, összegyűjteni

– kezdi videóját Menczer Tamás, aki ezt követően arról is beszélt, hogy a háború miatt már napról napra nagyobb a kockázat. 

Napról napra nagyobb a kockázata tehát a NATO és Oroszország összecsapásának. A világban már világháborús atomháborús készülődést láthatunk. Sajnos a teljes magyar baloldal háborúpárti, teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferencről, Márki-Zay Péterről, Magyar Péterről, a Momentumról vagy a Jobbikról van szó, mindannyian háborúpártiak, belevinnék Magyarországot ebbe a háborúba. Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltként világosan elmondta, ha a NATO megy a háborúba, ő is megy és küldene magyar katonákat is az ukrajnai háborúba

– fejtette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Végezetül pedig elmondta: 

Azonban nekünk nem kell a NATO-val együtt mennünk, hiszen a NATO nem egy támadó szövetség, hanem egy védelmi szövetség. Mi ezekből az őrült, háborús, világháborús ötletekből ki akarunk maradni. De Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése csak és kizárólag a magyar emberek támogatásával lehetséges. Ezért mondjuk azt, hogy a június 9-i választás tétje háború vagy béke? Küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban Magyarország békéje és biztonsága a legfontosabb.

Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás