Ilyen cuki kutyákat még nem láttál, Lázár séf különleges fogásokkal kényeztette őket – Képgaléria





Sztárvendégekkel, változatos programokkal és egy különleges újítással rendezték meg a Belvárosi Kutyafesztivált. Itt vannak a legaranyosabb képek!



Megosztás
Szerző: E. R. A.
Létrehozva: 2024.05.06.
Vigyél Haza Alapítvány Belváros-Lipótváros kutya fesztivál

A Vigyél Haza Alapítvány 16 éve rendíthetetlenül küzd az árván hagyott, segítségre szoruló ebekért. Idén május 5-én, vasárnap újra elrajtolt Budapest belvárosában a családbarát kutyafesztivál az alapítvány szervezésében, a cél pedig nemes: a leendő gazdák és társkutyájuk először találkozhattak egymással.  

 

 A kutyáké a főszerep 

Az eseményre a hazai gasztronómia egyik nagyágyúját, Lázár séfet is meghívták, aki azóta kötődik a fesztiválhoz, hogy korábban Málna nevű kutyáját a Vigyél Haza Alapítványtól fogadta örökbe. A séf támogatja az alapítványt az örökbefogadás óta, idén pedig újabb alkalmat kerített rá, hogy személyesen is jelen legyen a szervezet eseményén! Az Olimpia parkban a kutyáké volt a főszerep, ezért ezúttal az ebeknek készített kézműves ínycsiklandó falatokat.  

A kutyafesztivál egész nap tartott, a közkedvelt parkot változatos programokkal töltötték meg a szervezők: többek között kutya-gazdi fotózás, illetve kutyakozmetika is volt, de az állatorvosi tanácsadáson át a kutyás bemutatókig minden kutyás és leendő kutyás család megtalálhatta a neki kedves időtöltést.  

Sztárokkal ünnepelték az ebeket  

Eljöttek a meghívott sztárvendégek is: az úszó Kapás Bogi, a korábbi sportoló, illetve műsorvezető Gelencsér Timi, a szintén úszó Telegdy Ádám. A Kolompos együttes és Galambos Péter szórakoztatta az érdeklődőket.  

Galériánkban megnézheted a kutyafesztivál legjobb pillanatait!  





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás