A férfiak csak ne gyászoljanak hetekig – eltemette újszülött babáját, kirúgták az édesapát





A munkahelye nem tolerálta, hogy gyászolja a gyermekét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.04.

Senki nem szeretné átélni azt a poklot, amit egy gyermek elvesztése tud okozni. Egy felnőtt ember vágyik arra, hogy saját gyermeke szülessen, és amikor megkapják a jó hírt, miszerint babát várnak, akkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kicsi jó helyre szülessen. Sajnos azonban néha rossz híreket közölnek az orvosok. És talán nincs is annál rosszabb, amikor egy várva várt babánál gond merül fel az anyaméhben.

Laura és Dale Barker megjárták a poklok poklát. Mindketten nagyon várták első közös fiukat, Tobyt, és eltervezték, hogy csodálatos életet fognak adni neki. Sajnos azonban az egyik ultrahangos vizsgálatot követően rossz híreket közölt az orvos: a kis Toby szívelégtelenséggel küzd, így nem valószínű, hogy túléli a szülést. A szülők megdöbbentek, és azt hitték, hogy halott babát kell a világra hozniuk. Toby azonban felsírt, az orvosok ezért azonnal lélegeztetőgépre kapcsolták. Hosszasan és keményen küzdöttek a kicsi életéért, ám nem sikerült megnyerni a csatát: három héttel a születését követően a kicsi meghalt. 

A harc és a veszteség nagyon megviselte a szülőket, és egyikük sem tud másra gondolni, csak szeretett kisfiukra. Laura jelenleg 52 hetes szülési szabadságát tölti, amely idő alatt megbirkózhat a gyásszal, a férfiaknak azonban nincs ilyen. Dale-t már akkor is hívogatták a munkahelyétől, amikor a kisfia halálos ágyánál volt, amikor azonban lejárt a kéthetes gyászidőszak, azt mondták, azonnal menjen vissza dolgozni. Ez Dale-nek nagyon fáj, mert úgy érzi, jelenleg semmire nem tud annyira odafigyelni, mert csak az elkeseredettségre tud gondolni – írja a Mirror.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás