Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

Három hét alatt ez a második eset a szigetországban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.
veszély magnum termékvisszahívás fagylalt

Az Unilever több Magnum fagylaltot is visszahív Angliában, mert azok, fém- és műanyag szilánkokat tartalmazhatnak. A cég arra kéri az embereket a szigetországban, hogy vigyék vissza a termékeket, mert azok elfogyasztása nem biztonságos.

Jégkrém fagylalt hűsítő
Magnum jégkrémeket érint a termékvisszahívás az Egyesült Királyságban (Fotó: Pexels)

Az angliai Élelmezési Szabványügyi Ügynökség is arra figyelmeztet, hogy akik a legtöbb szupermarketben 3,25 font (közel 1500 forint) körüli áron kapható háromcsomagos jégkrémeket vásárolták, hogy ne fogyasszák el azokat.

Az Unilever visszahívja a Magnum Mandula fagylaltrudakat (3×100 ml) a műanyag és fém esetleges jelenléte miatt. Ezek esetleges jelenléte miatt a termék nem biztonságos

– hívta fel a figyelmet a FSA szóvivője.

Az Unilver közölte, minden L3338, L3339, L3340, L3341, L3342 tételkóddal és 205/12-i minőségmegőrzési dátummal rendelkező terméket visszahívják. A szigetország vásárlói ezt ellenőrizhetik a doboz alján.

A termékeinket vásárló és használó emberek biztonsága mindig a legfontosabb számunkra, ezért hívjuk vissza ezeket a jégkrémeket – idézi a The Sun a fagylaltot gyártó céget, aki hozzáteszi, hogy más Magnum terméket nem érint a termékvisszahívás.

Fontos: a felhívás a magyarországi Magnum jégkrémeket nem érinti!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás