Válás szélén állt egy pár: hihetetlen mi mentette meg a házasságukat - Videó





Nem is gondolnánk, de néha ez is segíthet.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.04.29.
párkapcsolat válás szerelem házasság

Döbbenetes videót osztott meg a Tiktok-oldalán egy nő, amelyben kapcsolatuk válságáról mesélt, majd azt is elárulta, hogy minek köszönhetően mentették meg a házasságukat.

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
Bevált a módszer, ez mentette meg a pár házasságát Fotó: Pixabay.com

Jess elmondta, hogy mióta úgy döntöttek, külön szobákban alszanak, szinte alig van konfliktus a kapcsolatukban. A videóban a nő és a férje Dylan elmesélte, hogy a két és fél évvel ezelőtt született meg a gyermeke, amióta folyton fáradtak és stresszesek voltak, valamint sokat veszekedtek, mert a fiuk minden éjszakát átvirrasztott.

Az alváshiány teljesen tönkretette a munkánkat, a mindennapi életünket és a kapcsolatunkat is

- mesélte Jess.

A pár még novemberben döntött úgy, hogy átteszik a pótágyat a fiuk szobájába, és ezentúl az anyuka a gyerekükkel alszik, míg Dylan marad a hálószobájukban – az új felállásnak köszönhetően pedig mindenki átaludja az éjszakákat. A nő szerint az új rendnek köszönhetően nem csak kipihentebbek, mint korábban, de ez a kapcsolatuknak is jót tett.

Jess elismerte, hogy hiányzik neki a férje éjszakánként és bízik benne, hogy mihamarabb újra egy ágyban fekszenek le, de a meghitt pillanatokat nem hiányolják kapcsolatukból.

A hozzászólókat megosztotta a házaspár módszere, volt, aki áldásosnak találta az ötletüket, míg másoknak erről az jutott eszébe, hogy a párok akkor csinálnak ilyet, amikor válságban van a házasságuk - írja a The Sun.

Íme Jess és Dylan videós beszámolója:

@ourlifewithdylanandme Our sleeping arrangements have helped us sooooo much! If you have a toddler who wont sleep i 100% recommend this. #sleep #toddlersleep #bedtimeroutine ♬ original sound - 🌸 JESS 🌸




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás