Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség





A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.04.27.
Módosítva: 2024.04.27.
Budapest Karácsony Gergely Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva.

 

Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk

 - hangoztatta.

Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város

 - tette hozzá.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

ORBÁN Viktor; SZENTKIRÁLYI Alexandra; SZENTGYÖRGYVÖLGYI Péter
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Zugligeten folytatódott a kormányfő kampánykörútja

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, majd beszélgetett a terület megtisztítását és rendezését végző Fidesz-aktivistákkal is.

POKORNI Zoltán; FONTI Krisztina; ORBÁN Viktor
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor: „A kampányt berúgtuk!”

 

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott, kedden pedig már Győrben tűnt fel.

Orbán Viktor folytatta országjáró körútját, Győr fideszes jelöltje után Szentkirályi Alexandrát látogatta meg a budapesti főpolgármester-jelölt standjánál. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás