Olyat tett egy férfi a 4-6-os villamoson, amit nagyon nem kellett volna – videó

Megspórolta a kondibérlet árát egy férfi, aki a 4-6-os villamoson kezdett bele az esti edzésbe. A szokatlan mutatványt valaki videóra is vette, ami gyorsan körbejárta a világhálót.Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.04.20.
villamos konditerem 4-es 6-os villamos európai főváros Budapest

Budapest számtalan látványossággal várja a turistákat, ám néha a legjobb történeteket maga az élet írja. Fővárosunk szíve folyton pezseg, és ez nincs másképp a belvárosi tömegközlekedési eszközökön sem: a 4-6-os villamosról bizonyára mindenkinek van egy felejthetetlen története, ugyanis ezen a vonalon számtalan külföldi és még több furcsa helyi polgár utazik, akik szinte minden nap tartogatnak valami szokatlan meglepetést az utasoknak. Íme egy fővárosi életkép, amit bizony zabálnak a TikTokerek!

4-6
A furcsa eset a 4-6-os vonalon történt Fotó: Kurucz Árpád

A Magyarországon élő egzotikus szépségű lány Kai, bizonyára imádja kis hazánkat, ugyanis amellett, hogy magyarul tanul, igazi magyar különlegességekről is vlogol: kipróbálta a Túró Rudit, meglátogatta a Nanushka ruhaszalont, sőt előszeretettel figyeli polgárainkat. Legutóbb a 4-6-os villamos vonalán csalt mosolyt egy férfi Kai arcára. Persze a szemfüles fiatal lány azonnal videóra vette a nem minden napi esetet.

A férfi mintha megfeledkezett volna arról, hogy villamoson utazik: a kapaszkodókat és a csöveket használva saját testsúlyos edzésbe kezdett, ami még a budapesti éjszakában is igazán szürreálisan hatott. Az utasok azonban úgy tűnik, hozzászoktak már ahhoz, hogy a 4-6-os esténként buli vonalként funkcionál, így nem különösebben zavarta őket az akció. A videót Kai egy pörgős zenével tette még viccesebbé és még élvezhetőbbé. 

Íme:

A videót közel 1 millióan látták, és majd 1000 hozzászólást írtak alá. Ezek közül szemezgettünk.

"Szóval ilyenek a 4-6-os storyk."

Ez tényleg csak a 4-es 6-oson lehet, bár a 9-es buszon is vannak csodák.

"Hányszor szerettem volna ezt csinálni. A fogantyúk és korlátok nagyon inspirálók."

Csak a szokásos. Jó kis 4-6-os villamos esték.

"Ezért félek én minden egyes alkalommal, mikor 4-es,6-osal utazom." 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás