Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal





Buszmegállók közelében látták a kiskorú lányokat leszólító férfit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.25.
Módosítva: 2024.04.26.
zaklató autó kiskorú Pomáz lesötétített

Egy fekete színű, szlovák rendszámú autóval járja a buszmegállók környékét az a középkorú férfi, aki miatt egymást figyelmeztetik a pomáziak. Az esetek között olyan is előfordult már, hogy órákon keresztül, számára ismeretlen kiskorú lányokat akart meggyőzni arról, hogy szálljanak be a kocsijába.

A középkorú férfi egy ehhez hasonlító autóból szólítja le a kiskorú lányokat Pomázon 
Képünk illusztráció/Fotó: Wikipédia

„Inzultálni akart valakit az autóban ülő férfi?” – hangzott el a kérdés az egyik buszsofőrtől, melyet az egyik pomázi lakos hallott meg. A beszélgetésből, melynek fültanúja volt, az is kiderült számára, hogy a furcsa férfi már órák óta a pomázi buszmegállókat és azok környékét járja. Főként a megálló felé sétáló nőknek ajánlja fel, hogy szívesen elviszi őket, méghozzá ingyen.

Önmagában az, hogy valaki kocsiból szólít meg embereket, még nem ütközik törvénybe. Az ugyanakkor nagyon különös, hogy miért szán erre órákat és miért ajánl fel ilyesmit szemmel láthatóan kiskorú lányoknak is, akik alig lehetnek 15 évesek. Az aggódó szülők egymástól kérdezgetik, hogy mi lehet a szlovák rendszámú, fekete Citroen C5-ös sofőrjének mindezzel a célja?

Ha valaki tapasztalt hasonló inzultust és felismeri, esetleg ismeri az illetőt, aki talán csak egy ártalmatlan magányos bolond, akkor kérem jelezze, a tisztánlátás érdekében

– jegyezte meg a férfi, aki így akarta felhívni a pomáziak figyelmét. Ezzel kapcsolatban egy posztot is kitett, amire sokan reagáltak és különösebbnél különösebb tapasztalatokat osztottak meg:

Szinte minden nőre rámozdul, haza akarja vinni őket. Többek között a 15 éves húgomtól is megkérdezte. Aki teheti, kerülje el, mert valami nagyon nem stimmel vele

– állította egy fiatal nő. Egy Szentendrén élő aggódó édesanya a lányai miatt aggódik.

A mindössze 15 éves lányomat invitálta az autóba. Természetesen a lányomnak volt annyi esze, hogy nem szállt be. Előtte a nagylányomat is zaklatta.

Egy budapesti férfi pedig arról számolt be, hogy a nővérének ajánlotta fel a fuvart a fekete autó sofőrje.

A történtekkel kapcsolatban megkérdeztük a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot,, mely válasszal kapcsolatban IDE KATTINTVA tudhatsz meg többet..





 





Ezeket olvastad már?
Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás