A rekordösszegű lottónyeremény a mémgyárakat is megihlette – Galéria!





Az Ötöslottón minden eddiginél nagyobb nyeremény vár rád, 6,45 milliárd forint. Érdemes játszani!



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.02.21.
Módosítva: 2024.02.21.
ötöslottó fődíj főnyeremény mémek

Az elmúlt 67 évben a szerencsejáték egyre többeket vonzott és vonz a mai napig. Az egyik legnépszerűbb, az Ötöslottó első szelvényét 1957. február 13-án lehetett megvenni. A játék hamar népszerűvé vált és a szenvedélyt tovább növelte, hogy viszonylag hamar, 1957. április 11-én sor került az első telitalálatra. Attól kezdve lottólázban ég az egész ország.

„Amikor megnyered a lottó ötöst, de maradsz, aki vagy” 
Fotó: MeMe(S)Genereator.hu

Az eddigi rekord 2020-ban született, akkor valaki 6,43 milliárd forintot vihetett haza. Viszont ez már a múlté, a megnyerhető összeg az elmúlt hetekben egyre feljebb kúszott: ezen a hétvégén már minden idők legnagyobb nyereménye vár a szerencsésre. Méghozzá 6,45 milliárd forint.

Az elképesztő összegű nyeremény a magyar és a külföldi mémgyárakat is megihlette, azonnal elárasztották a netet a csillagászati összegű nyereménnyel kapcsolatos mémek. A készítők semmit nem hagytak ki az olyan klasszikus mém alapokból, mint: Hide the Pain Harold, Grumpy Cat, de ugyanúgy megjelentek a Leonardo DiCapriót (A nagy Gatsby), Robert Downey Jr.-t (Vasember) vagy Gerald Butlert (300). Az alkotásokból az alábbi, lapozható galériánkban mi is mutatunk pár gyöngyszemet:

A fődíj nyertesének egyébként a számok kihúzásától számított 90 nap áll majd rendelkezésre, hogy jelentkezzen nyereményéért. Az ilyen mértékű összegeket a Szerencsejáték Zrt. kizárólag átutalással teljesíti, a játékos által megadott, Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott, forintalapú lakossági bankszámlára.

A nyertesnek először az úgynevezett nagynyertes-vonalon kell jelentkeznie, ahol a nemzeti lottótársaság feddhetetlen munkatársa meggyőződik arról, hogy valóban a szerencsés van a vonal túlsó végén. Csak ezt követően kerülhet sor a személyes találkozóra, majd a kifizetésre is – írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás