Ennél meghatóbbat ma még nem hallottál: így segített egy budapesti férfi az ismeretlen autósnak





A férfi a nagy esőben meglátott egy kocsit, melynek leengedve maradt az ablaka. Fogta magát és nejlonnal meg szigetelőszalaggal beragasztotta, hogy ne folyjon be a víz.



Megosztás
Szerző: F. R.
Létrehozva: 2023.11.05.
Gábor jószándék autó ablak anyuka esőzés

Az összetartó és segítőkész közösségi szellem újabb példáját mutatta be Gábor, a helyi lakóközösség egyik tagja Budapest XVIII. kerületében, aki egy váratlan esőzés közepette egy figyelmetlenségből lehúzva hagyott autóablak miatt posztolás helyett a cselekvés mellett döntött. A történet egy szívmelengető esetről szól, amelyben Gábor jó szándéka segített egy autó megóvásában.

A leragasztott ablak / Fotó: olvasói

Azt hitte, a szél tapasztotta oda

Viktória kisfiával bevásárolni volt az egyik lakberendezési áruházban, majd hazafelé tartva a jó idő miatt lehúzták az autó egyik ablakát. 

"Fantasztikusan jó idő volt, így letekertük az ablakot az úton, élveztük a napsütést" - emlékezett vissza az anyuka.

Azonban a hazaérkezés kicsit kapkodósra sikerült az elalvás közelébe kerülő kicsi és a megvásárolt dolgok felvitele miatt, így az autó ablakát lehúzva felejtette. Éjszaka megjött az eső és jelentős mennyiségű csapadék esett Budapesten. Másnap reggel Viktória észrevette, hogy valami fólia borítja az autót, de nem tudta, hogy mi történt. Azt hitte a szelektív hulladékgyűjtés miatt tapadt rá a lehúzott ablakra szerencsésen. A dologra azonban hamar fény derült, amikor Gábor egy képet osztott meg a helyi közösségi csoportban, ahol arról írt: "Remélem nem ázott el nagyon az autód, lehetőségeimhez képest igyekeztem segíteni!" Így kerekké vált az egész történet, ami azt bizonyítja, hogy még mindig akadnak olyan személyek, akik figyelnek a környezetükben élő emberekre.

A Metropolnak sikerült elérnie a boldog anyukát, aki alig talált szavakat erre a nemes cselekedetre.

A srácnak hála, épp csak egy kicsit ázott be az autóm. Ezen az úton is nagyon köszönöm a segítséget, jó érzés hogy vannak még ilyen emberek, szerintem fantasztikus dolgot tett

 - hangsúlyozta az anyuka, méltatva Gábor nemes gesztusát.

Ez a történet ismét bizonyítja, hogy a szomszédság ereje és a figyelmesség mindennél fontosabb az emberi kapcsolatokban. Gábor, a hősünk, aki a saját lehetőségeihez mérten tett meg mindent az autó megóvása érdekében, az igazi példa arra, hogy egy apró tett milyen jelentőséggel bírhat a közösségben.





 





Ezeket olvastad már?
Dermesztő pillanatok: négy UFO jelent meg a tanya felett

Dermesztő pillanatok: négy UFO jelent meg a tanya felett

Nagy retró mese kvíz: felismered mindet?

Nagy retró mese kvíz: felismered mindet?

Megszakad a szív: összeesett és meghalt egy terhes nő, kisfiát sem tudták megmenteni

Megszakad a szív: összeesett és meghalt egy terhes nő, kisfiát sem tudták megmenteni

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van a Karácsony-féle kaotikus városvezetésből

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van a Karácsony-féle kaotikus városvezetésből

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás