Hamarosan megtalálják az örök élet kulcsát – állítja egy időutazó





Elképesztő események várnak ránk a következő évben. Legalábbis egy magát időutazónak való tiktokker azt állítja.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.07.20.
halhatatlanság időutazó örök éle figyelmeztetés

Egy titokzatos közösségimédia-felhasználó, aki azt állítja, hogy 2671-ből érkezett időutazó, úgy véli, hogy a halhatatlanság titka létezik, és már nem tart sokáig, amíg az emberek felfedezik.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Eno Alaric, aki @theradianttimetraveller néven vált ismerté, több mint 26 000 követőre tett szert azzal, hogy figyelmeztetéseket oszt meg állítólagos jövőbeli eseményekről.

Most azonban az önjelölt időutazó azt állította, hogy az emberek már csak pár hónapra vannak az örök élet megfejtésétől, mivel elmondása szerint 2024 elején feltárul a titok.

– FIGYELEM! Sokan nem hiszitek el, hogy valódi időutazó vagyok, ezért íme egy rövid összefoglaló a közeljövőről – kezdte rejtélyes videóját a tiktokker.

Íme a hátborzongató események, amikre figyelmeztet: 

2024. január 13.: Felfedezik a Halhatatlanság Kristályát, ami örök életet ad annak, aki megérinti. Ennek azonban ára van, ugyanis idővel minden érzelmet elveszítesz, és végig kell nézned, ahogy az univerzum a semmibe vész...
2024. április 2.: Egy 9,8-as erősségű, Big John néven ismert földrengés következik be a Szent András törésvonalon. Ez egy 228 méter magas megacunamit okoz, amely elpusztítja a kaliforniai partvidék nagy részét.

2024. május 22.: Létrejön egy olyan folyadék, amelynek érintésekor az ember tükörképe saját tudatosságra tesz szert. A tudós, aki ezt létrehozta, egy egész tavat telepít, így sok további tesztet tudnak végezni, amit később a Nagy Tükör-tónak neveznek.

A TikTok-felhasználókat megosztotta az állítás, mivel egyesek nem hitték el, hogy ez igaz lehet, mások pedig akkor sem akarnák, ha igaz lenne.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás