"Mindenki képes beszélni a halottakkal" - bizonyítékot osztott meg az ördögi látnok





Mindannyian képesek vagyunk beszélni a halottakkal - állítja egy médium.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.06.12.
látnoki élmény halott képesség

A 65 éves En-May Magels azt állítja, hároméves korában jött rá, hogy látnoki képességekkel rendelkezik, miután szellemekkel beszélgetett. Első látnoki élménye az volt, amikor régen halott nagyapjával beszélt - írja a Daily Star.

Fotó: Pixabay

En-May gyerekkorában gyakran került bajba, mert elmondta az embereknek, amiket előre látott - legyen az terhesség vagy egy munkahelyi előléptetés. A nő úgy véli, mindenki látnoki képességekkel születik, csak a legtöbben nem használják ezeket, mivel be akarnak illeszkedni a mindennapi életbe.

"Hiszem, hogy mindenki rendelkezik valamiféle képességgel arra, hogy megcsapolja ezt az intuitív energiát. Ez az öt nagy képességünk: látunk, hallunk, ízlelünk, tapintunk és szaglunk. Ráadásul ott van az ösztön és az intuíció. Az ösztön a félelmen alapuló döntéshozatal. A másik oldal az intuíció, és ez a hang a szívedből jön. Úgy érzem, mintha éreznék, hallanék, látnék, érzékelnék, sőt néha még ízlelni is tudnék egy másik dimenzióban."

En-May bizonyítékról is beszélt: gyerekkorában egyik nap azt mondta a tanárának az iskolában, hogy másnap nem fogja tanítani az osztályt.

"Az ötödik osztályban történt, amikor azt mondtam a tanáromnak, hogy holnap nem lesz velünk. Megkérdezte, miért ne lennék? Azt mondtam, nem fogja jól érezni magát. Erre azt felelte, En-May ne mondd ezt, mert itt leszek. Próbált nem tudomást venni erről, de azt hiszem, érzett valamit, mert másnap tényleg nem jött be."

A nő hisz a többdimenziós életben, és abban, hogy mindannyian képesek vagyunk beszélni elhunyt szeretteinkkel.

"Az idő egy érdekes korlát, amelyet a maja naptár hozott létre, és azóta mindannyian ennek alapján működünk. Ez lett az igazság, ennek ellenére mégis tudunk beszélni más dimenziókkal."

En-May első látnoki élménye az volt, amikor hároméves korában halott nagyapjával beszélt.

"A homokozómban ülve egy másik nyelven kezdtem beszélni, amit nem ismertem. Apám hallotta, hogy kínaiul beszélek. Mondtam neki, hogy az ő apjával beszélgetek, és nagyapa mesélt nekem egy történetet róla, amikor apám még kisfiú volt. Félig kínai, félig japán vagyok, de nem beszélem a nyelvet, és soha többé nem is beszéltem, ez volt a kezdete annak a megértésnek, hogy léteznek más dimenziók, terek, idők, zónák, kultúrák és országok, amelyeknek semmi közük hozzám."
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás