„Zsolti soha nem volt felelőtlen” – emberek tucatja próbálta megmenteni a horrorbaleset áldozatát





Zsolt az úton motorozott, amikor egy nyugdíjas sofőr kitolatott elé.



Megosztás
Szerző: B.T.
Létrehozva: 2023.05.12.
motorbaleset tragédia baleset nyugdíjas sofőr

Tragikus balesetben elhunyt motorost gyászolnak Felvidéken. A 40 éves férfi ugyanis éppen Ógyalla környékén, a martosi lehajtónál haladt a motorjával szabályosan, amikor egy Renault sofőrje kihajtott elé. A motoros már nem tudta megakadályozni a balesetet, így az autóssal brutálisan összeütközött. 

mentőautó
A férfihoz több tucat autós sietett Zsolt segítségére, azonban a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy később a kórházban meghalt Fotó: Csapó Balázs (illusztráció)

Az elsődleges információk szerint a Renault Thaliát vezető 76 éves férfi nem adta meg az elsőbbséget az úton haladó motorosnak, ugyanis egyszerűen kitolatott elé. A két jármű borzalmas csattanással csapódott egymásnak, így a környéken haladók mind hallották, többen pedig azonnal lefékeztek és rohantak is segíteni a súlyosan sérült emberen. 

Mint egy arra haladó szemtanú elmondta, az odarohanó sofőrök megpróbáltak segíteni a motorosnak, azonban sajnos életveszélyes állapotban volt. 

Arrafelé haladtunk, nagyon sok kocsi állt meg, míg jött a mentő. Nagyon sokat harcoltak a férfi életéért. Akkor még biztos, hogy életben volt. Mint megtudtuk, az arra haladó autósok közül többen is azonnal lefékeztek, kiugrottak, és próbáltak segíteni szegény motoroson, betakargatták és azonnal értesítették a mentőket

– mondta egy, a közelben élő férfi. 

A motorost ezután kórházba szállították, azonban a sérülései túl súlyosak voltak, és sajnálatos módon minden harc ellenére életét vesztette. 

A 40 éves motorost, Zsoltot sokan ismerték a környéken, most több tucat ember gyászolja. Ismerősei elmondták, hogy a férfi gyakorlott motoros volt, és soha nem száguldozott, mindig is körültekintően hajtott. 

Tudjuk, hogy a motorosokról sokakban az a hit él, hogy csak ész nélkül száguldoznak, de ez nem igaz, nem lehet általánosítani. Zsolt például soha nem volt felelőtlen, most is biztos vagyok benne, hogy a megengedett sebességgel hajtott

– szögezte le a férfi egyik ismerőse. Zsolt tragikus balesete sokkolta az ismerőseit:

Sokan ismerték és szerették, döbbenten állunk az eset előtt. Szegénynek nem volt egyszerű, elvesztette az imádott édesanyját. Most már együtt lehetnek újra

– ingatta a fejét szomorúan Zsolt egyik ismerőse. 

A rendőrség órákig helyszínelt, de a nyomozás továbbra is folyik az ügyben. A Paraméter megírta, hogy az idős sofőrt már a helyszínen letesztelték, de a vizsgálatok azt mutatták, hogy sem alkoholt, sem bódító szert nem fogyasztott. A hatóságok halálokozás ügyében indítottak eljárást.


 





 





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás