Hihetetlen: több előző életére is emlékszik a 3 éves Dominik – videó





Dominik emlékszik az előző családjára és a halálára is: megdöbbentő dolgokat mesélt ő is és édesanyja is



Megosztás
Szerző: Mongyi Nikolett
Létrehozva: 2023.03.03.
reinkarnáció rémisztő fiú

 Egyszerre hihetetlen, kicsit rémisztő, de közben nagyon érdekes dolgokról mesél a szüleinek a Komárom-Esztergom vármegyében, egy kis faluban élő 3 éves Dominik. Anyukája szerint a kisfiú naponta többször is az előző életének a részleteiről számol be. A családot felzaklatta a dolog. Kollégánk ellátogatott hozzájuk, és beszélgettünk a kisfiúval és édesanyjával.

„Tudod, hogy te nem vagy az anyukám?" – Fotó: Vaskó Tamás

Az „igazi” szüleivel álmodott

Körülbelül öt héttel ezelőtt kezdte el mondogatni Dominik, hogy nem én vagyok az igazi anyukája

 – kezdte a neve elhallgatását kérő anyuka. 

Az egyik reggel felébredt és azt mondta, hogy álmodott az igazi anyukájával és apukájával. Elmondta, hogy mennyire jó volt velük. Azóta követeli, hogy vigyem el őt hozzájuk. Másodszorra pedig azt mondta, hogy ő nem szeret engem, mert ő a másik anyukáját szereti, mert ő sosem vitte oviba...

Dominik a kollégánknak is azt állította, hogy van egy másik édesanyja is, aki nagyon messze lakik tőlük.

 

„Piramisban éltünk, a zöldben!”

 Zöld piramisokban laktam, egy régi házban, kunyhóban

– mondta kollégánk kérdéseire a kisfiú.

„Én rákerestem a zöld piramisokra, és kiderült, hogy tényleg létezik ilyen Hollandiában. Még én sem tudtam róla, fogalmam sincs, hogy a fiam honnan tud ezekről…” – mesélte az édesanya.

Kollégánk megkérdezte Dominikot, hogy mesél-e a „másik” édesanyjáról, mire azt a választ kapta: „Persze, ő is a piramisokban lakott, de már meghalt.”

„Én sosem tudtam konkrét dolgot kiszedni belőle, nem szoktam faggatni” – folytatta az anya. 

„Kérdeztem tőle, hogy hol lakott a másik anyukája, arra ő mindig azt mondja, hogy „messze, messze.” Mindig mondja, hogy mennyire hiányzik neki… De nemcsak nekem, az apjának és a mamának is mondta már ezeket. Akkor is kiderült, hogy nem a két mama közül az egyiket akarja látni, hanem egy harmadikat, egy számunkra idegent.”

The,Pyramid,Of,Austerlitz,,The,Netherlands.,The,36-metre-high,Pyramid,Was
Az anyuka sem tudott a zöld piramisokról, így elképzelése sincs, fia honnan tudhat róla – Fotó: Jarretera / Shutterstock

 

Tudja, hogy hány éves, mégis idősebbnek mondja magát 

 „A fiam pontosan tudja, hogy hány éves, de amikor ezekről a furcsa dolgokról beszél, azt mondta, hogy idősebb.”

10 voltam. Most 9 vagyok

 – mondta édesanyja kérdésére a fiú. 

„Előfordult, hogy arról beszélt nekem, hogy 3 évesen halt meg, egy másik alkalommal pedig már azt mondta, hogy öreg bácsiként halt meg. Én csak arra tudok gondolni, hogy a korábbi életei kavarodtak össze benne, más magyarázatot nem látok.”

Az édesanya szeretné, ha kiderülne az igazság, de nem sok esélyt lát rá.

„A későbbiekben, amikor erről fog nekem beszélni, akkor megpróbálok több információt kiszedni belőle, hátha idővel közelebb leszünk a megoldáshoz….”

Indiában is történt hasonló: egy kislány más nyelven kezdett beszélni, és megállt a „régi házánál”

Indiában szintén egy 3 éves gyermekről gondolta azt a környezete, hogy emlékszik az előző életére. Még 2022 decemberében írta meg a Mirror brit lap, miszerint egy indiai családban egy kislány furcsa dolgokról kezdett beszélni. A szülők először biztosak voltak benne, hogy a gyermeküknek csak élénk a fantáziája, ám aztán már úgy gondolták, hogy ennél sokkal többről van szó. Az egyik alkalommal, amikor a kis Swarnlata Mishra és szülei Észak-Indiában autózott, akkor a lány megkérte a sofőrt, hogy álljon meg „az ő házánál”. A szülők zavartan reagáltak, majd jó ideig nem is jutott eszükbe a dolog. Ám ezt követően a lány olyan nyelven kezdett el beszélni, amelyet senki más nem ismert a környezetében és olyan hagyományos táncokat adott elő, amelyeket hazájában senki sem ismert. Mishra édesapja végül úgy döntött, hogy szakember segítségét kéri, hogy kiderítse, mi történik a kislányával. A szakember meghallgatta a gyermeket, majd az elmondottak alapján sikerült találnia egy családot, amelyikre ráillett a leírás. Szerinte Mishra folyamatosan Biyah Pathakról beszélt, egy 40 éves nőről, aki kilenc évvel a lány születése előtt halt meg.

Amikor a kislány betöltötte a 11-et, úgy döntött a két család, találkoznak. Az elhunyt nő rokonai először szkeptikusak voltak, de hamar rájöttek, hogy Mishra mindannyiukat ismeri. A lány olyan dolgokat is el tudott mondani a családnak a 40 éves nő életéről, amit még a rokonok is alig tudtak – például, hogy tömések vannak a fogaiban, és hogy a férje egyszer pénzt lopott tőle. Ezek mellett a lánynak voltak olyan emlékei is, amik nem feleltek meg a valóságnak. A gyermek például néhány nevet elírt, és Pathak halálának okát is helytelenül nevezte meg. Mindenesetre Pathak családja biztos benne, hogy Mishra az elhunyt nő reinkarnációja. Ráadásul kiderült az is, hogy a fiatal lány nem csak az erre az egyetlen múltbéli életre emlékszik. Azt állította, élénken él az emlékezetében, amikor 9 éves korában meghalt. Most azt gyanítja mindenki, ez az az 9 év, ami a 40 éves nő halála és a kislány születése közt telt el. Vagy lehet, hogy a kettő közt egy harmadik testben élt egy rövid életet – vélik...

A magyar kisfiú, Dominik beszámolóját itt tekinthetik meg: 





 





Ezeket olvastad már?
Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás