Betörnek, kéregetnek, késsel fenyegetőznek: pánik lett úrrá a hatvaniakon két drogos férfi miatt

Félnek a hatvaniak, mert nem tudják, mikor köt beléjük az a két ámokfutó, akik a központban pénzért kuncsorognak, de ha agresszívak, késsel hadonásznak.



Megosztás
Szerző: Zs. B. Ö.
Létrehozva: 2023.02.26.
Módosítva: 2023.02.26.
Hatvan drogosok késes támadás fenyegetés félelem és rettegés

Fényes nappal rója Hatvan útjait két, sokak szerint kábítószer hatása alatt álló férfi. Többen panaszkodnak támadásról, késes fenyegetésről, betörésről, legutóbb pedig egy autós után rohantak az ámokfutók.

Leköpte az autót az egyik drogos férfi Hatvanban
Az egyik támadó az út közepén állt és leköpte az autót Fotó: Facebook

Cigivel a szájában szaladt az autó után

A nyugodt járásközpont napjait néhány hete két, a város frekventált pontjain felbukkanó férfi bolygatta fel, akik a helyiek szerint valamilyen drog hatása alatt terrorizálják a lakosságot. A napokban egy úton haladó autós élt át meglehetősen szürreális jelenetet.

Az egyik férfi az út közepén állva köpte le a kocsit, a másik pedig cigarettával a szájában, a parkoló felől futott az autó után.

Az eset a központhoz közel, a Tabán út és a Szent Mihály út találkozásánál történt. A videó készítője elmondta, a barátnőjével és a kiskutyájukkal kerestek parkolóhelyet, amikor megtámadták őket, de így nem mertek megállni a környéken. A közelben több üzlet, orvosi rendelő és gyógyszertár is van.

Drogosok támadják meg az embereket Hatvanban
Ezen az egyébként nyugodt környéken történt a támadás. A közelben üzletek, orvosi rendelő és gyógyszertár is van Fotó: Google Maps

„Két figura terrorizálja a lakosokat”

A Borsnak egy neve elhallgatását kérő helyi lakos beszélt, aki azt mondta, számos támadásról tudnak, a hatóságok mégsem tesznek semmit.

Tőlem is próbáltak már pénzt kérni, de nem adtam nekik. Mások is mondták, hogy ok nélkül letámadták őket, mert pénzt akartak tarhálni. De nemcsak kéregetnek, a volt főnökömékhez betörtek, a testvérét pedig többször is életveszélyesen megfenyegették. De hallottam olyanról is, hogy egy terhes nőt fenyegettek meg, akitől cigarettát kunyeráltak

mesélte a Borsnak a megdöbbentő részleteket a hatvani lakos. Ezeket alátámasztják az ominózus videó alatti kommentek is.

„Ezeket nem viszik el a rendőrök. Nekem anno, amíg a környéken laktam, az autómat ütötték meg és késsel fenyegettek. A feljelentést megtettem, de azóta sem történt semmi. És ez a rendőrség tudomásával folyik. Nem foglalkoznak velük, amíg baj nem lesz belőle” – panaszkodott egy helyi nő.

Hatvanban van két figura, akik boltokat, benzinkutat rabolnak, illetve terrorizálják a lakosokat, késsel fenyegetőznek, stb. Elvileg a rendőrök tudnak róla, de nem mernek semmit tenni

– írta egy másik kommentelő. Egy harmadik hozzászóló a Hatvan két városrészét összekötő hídon látta össze-vissza szaladni az autók között a két férfit. A Tények úgy tudja, a Hatvani Rendőrkapitányság vizsgálja a videót, amin a támadás látható, ám azt megjegyezték: hozzájuk pénzkéregetésről, közterületi zaklatásról nem érkezett bejelentés.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás