Bővülő szolgáltatásokkal indítja az új évet a MOL Bubi

Újabb gyűjtőállomások és több száz vadonatúj kerékpár állhat forgalomba 2023-ban. Emellett a BKK január 19-től emeli a közbringa-szolgáltatás díjait.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.23.
bejelentés kerékpár Mol Bubi szolgáltatás

Jövő év elején bővül a MOL Bubi szolgáltatási területe, több száz kerékpárral nő az eszközpark, ennek megfelelően változik a rendszer használati díja is - olvasható a BKK közleményében.

Bővülő szolgáltatásokkal és áremeléssel indítja az új évet a MOL Bubi Fotó: Sáfár Tibor

A havi bérlet ára 2023. januártól 1000 forint, az éves bérlet 8500 forint, a percdíj 40 forint lesz, a díjmentes időszak továbbra is 30 perc marad. A rendszerben a havi és éves bérlet megváltásával egyszerre két kerékpárt lehetett használni, – a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően - a második kerékpárért percdíjat számol fel a rendszer.

A MOL Bubi eszközparkja jelentősen nőtt a 2021-es megújulása óta, emellett bővült a közbringa-rendszer szolgáltatási területe. A szolgáltatás minden rekordot megdöntött és a mai napig is nagyon népszerű.

Továbbra is versenyképes, vonzó feltételekkel lehet elérni a közbringákat: a rendszer 2021-es megújulása előtti tarifákhoz képest még mindig jelentősen alacsonyabb díj ellenében, mindössze ezer forintért lehet egy hónapra bérletet venni. Ezért az összegért gyakorlatilag korlátlanul lehet használni a MOL Bubikat, hiszen a felhasználók 98 százalékban 30 percnél rövidebb időre veszik fel a kerékpárokat, erre az időre pedig nem kell percdíjat fizetni.

 

Újabb kerékpárok is érkeztek 2022-ben

Idén 500 vadonatúj MOL Bubi bicikli állt forgalomba, legutóbb október elején 200 vadonatúj kerékpárral nőtt az állomány. Ma már összesen 2060 közbringa áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás