Bővülő szolgáltatásokkal indítja az új évet a MOL Bubi

Újabb gyűjtőállomások és több száz vadonatúj kerékpár állhat forgalomba 2023-ban. Emellett a BKK január 19-től emeli a közbringa-szolgáltatás díjait.Megosztás
Szerző:
2022.12.23. 17:30
bejelentés kerékpár Mol Bubi szolgáltatás

Jövő év elején bővül a MOL Bubi szolgáltatási területe, több száz kerékpárral nő az eszközpark, ennek megfelelően változik a rendszer használati díja is - olvasható a BKK közleményében.

Bővülő szolgáltatásokkal és áremeléssel indítja az új évet a MOL Bubi Fotó: Sáfár Tibor

A havi bérlet ára 2023. januártól 1000 forint, az éves bérlet 8500 forint, a percdíj 40 forint lesz, a díjmentes időszak továbbra is 30 perc marad. A rendszerben a havi és éves bérlet megváltásával egyszerre két kerékpárt lehetett használni, – a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően - a második kerékpárért percdíjat számol fel a rendszer.

A MOL Bubi eszközparkja jelentősen nőtt a 2021-es megújulása óta, emellett bővült a közbringa-rendszer szolgáltatási területe. A szolgáltatás minden rekordot megdöntött és a mai napig is nagyon népszerű.

Továbbra is versenyképes, vonzó feltételekkel lehet elérni a közbringákat: a rendszer 2021-es megújulása előtti tarifákhoz képest még mindig jelentősen alacsonyabb díj ellenében, mindössze ezer forintért lehet egy hónapra bérletet venni. Ezért az összegért gyakorlatilag korlátlanul lehet használni a MOL Bubikat, hiszen a felhasználók 98 százalékban 30 percnél rövidebb időre veszik fel a kerékpárokat, erre az időre pedig nem kell percdíjat fizetni.

 

Újabb kerékpárok is érkeztek 2022-ben

Idén 500 vadonatúj MOL Bubi bicikli állt forgalomba, legutóbb október elején 200 vadonatúj kerékpárral nőtt az állomány. Ma már összesen 2060 közbringa áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

Ezeket olvastad már?
Brutális részleteket vallott be a kismama kegyetlen gyilkosa

Brutális részleteket vallott be a kismama kegyetlen gyilkosa

Megörvendeztet minket az időjárás pünkösdhétfőn

Megörvendeztet minket az időjárás pünkösdhétfőn

Éjszaka tűnt el Halmágyi Mária a XIX. kerületből

Éjszaka tűnt el Halmágyi Mária a XIX. kerületből

Így emlékeztek meg Suhajda Szilárdról egykori iskolájában - Fotók

Így emlékeztek meg Suhajda Szilárdról egykori iskolájában - Fotók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás