Pánik a McDonald’s-ban, baltát rántott egy vendég

Baltával a kezében őrjöngött egy férfi az egyik gyorsétteremben. A hatalmas rémületnél csak az általa okozott kár volt nagyobb! A történtekről videó is készült.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.25.
őrjöngés

Az elkövető, Michael Palacios több ezer dolláros kárt okozott az egyik New York-i McDonald’s étteremben. A 31 éves bronxi férfi egy vita hevében rántott baltát. A felvételen látszik, amint Palacios összeveszik három másik férfival, akik aztán ütni kezdik. Palacios ezt eleinte tűri, majd egy baltát vesz elő a hátizsákjából, amellyel törni-zúzni kezd a gyorsétteremben, miközben a többieket fenyegeti.

„Ezért van nálam mindig kés” – jegyezte meg egy szemtanú a történteket illetően. A New York Post szerint szerencsére nem történt személyi sérülés, de könnyen tragédiába fulladhatott volna az eset. Az összetűzésről és rombolásról készült felvételt, amely a „csak egy újabb nap New Yorkban” címet kapta, már több mint 25 milliószor nézték meg Twitteren. A baltás férfit letartóztatták, eljárást indítottak ellene. A kirohanásáról csak annyit mondott a helyi lapoknak, hogy „minden nagyon hirtelen történt”.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás